Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa w naszym łóżku

Polecane posty

Gość gość

co ma na celu spanie tesciowej w naszym łóżku gdy nas nie ma ?! i oczywiscie poprawianie wiecznie koldry po mnie , grzebanie we wszystkim co sie nawinie .... o co w tym chodzi ??

Gość gość
fuuu...

Gość gość
Może jest wygodne? ;p a tak serio to jeśli robi to w tajemnicy to jest to chore..

Gość gość
lepsze to niż Lenin między nami. Co za głupie prowo!!!!!!!!!

Gość gość
nie jest wygodne ! kiedys myslalam ze po prostupoprawia koldre... ale ostatnio sie przyznala ze jak sie pokloci z tesciem to idzie spac do SYNA , no do cholery skoro my tu mieszkamy no to jak ona moze ? przeciez to obrzydliwe.... przeciez czlowiek sie poci, nie wspomne o seksie... co ona sobie mysli ?

Gość gość
podzielcie sie prosze doświadczeniem,radą.. jest jakis sposob na tesciowa? czy mam zalozyc zamek w drzwiach i zamykac :/ za kazdym razem jak widze to lozko inaczej poscielone to zaczyna bolec mnie glowa, szlag mnie trafia po prostu !! czy mam prawo oczekiwac szacunku i tego zeby nie spala w naszym lozku nie grzebala w naszych rzeczach ? mieszkamy u nich.

Gość gość
Wyprowadzcie

Gość gość
no dobrze wyprowadzic sie ok bardzo chce, ale to jeszcze chwile potrwa.... a co zrobic by mąż zwrócił jej uwage ? jest to w ogole mozliwe ? zwrócić uwage żandarmowi ktory wszystkich terroryzuje swoim gadaniem i zachowaniem...

Gość gość
Chowaj kołdry i pościel.

Gość gość
up up! nie wierze ze macie takie super tesciowe .. pomóżcie!

Gość gość
albo chodź do niej i też jej poprawiaj łóżko. No i sypnij jakieś komentarze w stylu, ale mamusia krzywo pościel kładzie.

Gość gość
sie zapieni na pewno :P ktos mial podobne sytuacje? z grzebaniem, przestawianiem , poprawianiem... ?

Gość gość
Po prostu. Mówisz mężowi by powiedzial mamie by nie grzebała w szafkach nie spala w waszej pościeli bo spbie tego nie życzycie

Gość gość
taa... a on poleci o odrazu jej powie, juz to widze... niestety przez tyle lat byl wychowywany przez ''hitlera'' to ciezko mu sie teraz sprzeciwic... skoro matka wiecznie grzebala mu w rzeczach, listach, nadsluchiwala kazda rozmowe ;/

Gość gość
Poprzekladaj parę rzeczy męża,a potem się wypierał,że to nie ty. Szczególnie ukryj gdzieś ładowarke do tel,ulubioną bluzę,a na pościel wylej tescoiwe perfumy,tak żeby nie można było zasnąć

Gość gość
omg, hardcore :D chyba wole bez intrygi, w sensie bez klamstw ( to przekladanie rzeczy w imieniu tesciowej to kiepski pomysl )

Gość gość
lepiej porozmawiac z nia sam na sam czy w otoczeniu np. meza tescia bratowej ? delikatnie na poczatek np.; jak długo mama zamierza poprawiac po mnie łózko i grzebac nam w rzeczach? jak myslicie ?

Gość gość
up up !! pomocy!

Gość gość
Porozmawiaj z nią sam na sam, ale delikatnie i bez atakowania. Sytuacja patowa i tylko takt i kultura może uzdowić ją.