Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z tymi imigrantami ?

Polecane posty

Gość gość

Pewnie zaraz mnie okrzyczycie, dzis mam 1 dzien wolny od wiekow. Nie mam czasu nic ogladac, czytac :( czemu az taka dyskusja sie rozpetala ?

Gość gość
Unia Europejska nas szantażuje, byśmy przyjęli muzułmaninów, my zaś tego ścierwa nie chcemy :)

Gość gość
Polska będzie musiała przyjąć w tym roku minimum 10 tysięcy uchodźców.

Gość gość
A czym nas szantazuje ?

Gość gość
Mówią, że Polacy też emigrowali i dlatego teraz powinniśmy przyjmować emigrantów. Po pierwsze zgoda, jestem stanowczo za przyjmowaniem emigrantów z krajów, do których emigrowali Polacy. Poza tym, Polacy emigrowali by ciężko pracować, takich emigrantów można brać. Ale jak sie to ma do ciapków, którzy tu przybywają by na nas pasożytować??? Wieją przed wojną, dobra, ale moze by tak chwycili za broń, by bronić swojego kraju, a nie wiać jak tchórze???

Gość gość
A dlaczego polska milczy. Pani kopacz, trzeba udzielić im azylu w polsce, nie mogą Niemcy brac wszystkiego na siebie. Polska ciągnę unijna kasę za nic, czas żeby tez dala coś od siebie.

Gość gośćkkkkkkkkk
Niemcy niech nam wypłacą reperacje wojenne , za to że zniszczyli nam kraj. Takie rzeczy się robi, płaci się odszkodowania wojenne. Dziwne żę żaden z polskich rządów to dziś dnia tego nie podliczył.

Gość gość
wiadomosci-info.pe.hu ta strona yto fałszywka, nie ma tam filmiku tylko zdjecie nie wiadomo skad pochodzace. komentarze niby facebookowe to ściema, bo tacy ludzie nie istnieja, sprobojcie wyszukac na facebooku taki osoby nie znajdziecie cih - tzn. tak samo wygladajacych. Zadne odnosniki do innych stron nie dzialaja. Ten serwis zawiera tylko jedna strone ktora jest sciemą!!!