Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uchodźcy do Polski

Polecane posty

Gość gość

Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Wy byście ich przyjęli? Mnie osobiście boli telewizyjna propaganda, pokazują biedne kobiety i dzieci, a w wolnym internecie można zobaczyć filmy i zdjęcia, na których w większości to agresywni mężczyźni. Podobno mają im dać mieszkania komunalne, na które od lat czeka wiele biednych rodzin polskich, jakim prawem?? To bardzo niesprawiedliwe. Nie znamy wyznania większości uchodźców ale na pewno nie wszyscy z nich mają dobre zamiary i mieszając w Częstochowie, według mnie to tylko kwestia czasu jak wysadzą Jasna Górę, choć religijna nie jestem ale boję się po prostu tych ludzi. Zabiorą nam pracę, której i tak już brakuje dla Polaków i zaczną stawiać swoje świątynie. Czytałam artykuł o tym ze na świecie jest za dużo ludzkości i ISIS to właśnie plan na zredukowanie nas, czy nie wydaje się dziwne to ze nagle tyle uchodźców rozkłada się po krajach Europy?? Ja myślę że plan zakłady właśnie zostaje wdrożony i uchodźcy go zapoczątkują

Gość gość
ISIS dostalo broń od USA. Po co? By właśnie zredukować ludność, najpierw próbowali z ebolą, ale nie wyszło wiec teraz czas na pretekst wojny religijnej, która nie wzbudziła podejrzeń i skuteczne zmniejszy liczbę ludności na świecie, rząd juz dawno to planował, ponieważ złoża naturalne kończą się w zbyt szybkim tempie przy tak dużej ilości ludzkości

Gość gość
I właśnie wśród uchodźców kryją się zamachowcy

Gość gość
Sracie się tym uchodźcami

Gość gość
nie mamy mieszkań dla nich nie mamy wystarczającej ilości tłumaczy, nauczycieli, miejsc w szkołach [nasze dzieci uczą się na zmiany] służba zdrowia niewydolna, kto ich będzie leczył? z chorób które przywleką? nie ma dla nich pracy, zresztą oni nie kwapią się do pracy, liczą na socjal przynajmniej taki jak w Niemczech i innych bogatych krajach nie chcą się asymilować ani też mieszkać w gettach co z nimi mamy zrobić? zwiększą panującą u nas patologię [ patrz rejony po byłych PGR, a którymi wszystkie rządy od 26 lat nie umieją sobie poradzić] to nawet niehumanitarne przyjmować dodatkowe osoby, którym nie możemy zapewnić dostatecznie dobrych warunków do życia

Gość gość
serca nie macie ich trzeba przyjąć, tyle malych dzieci tak cierpi

Gość gość
dzieci, tylko dzieci

Gość otulona_snem
nie mieszkalam w Afryce kupe lat wiem do czego sa zdolni,mieszkam teraz w DE,i tez widze,ze ich mentalnosci nawet po 23 latach nic i nikt i nigdy nie zmieni,zreszta wystarczy Koran poczytac,ze zabicie,oszukanie,skrzywdzenie niewiernego jest wrecz polecane,nic w tym zlego nie ma-NIE wpuszczac ich nigdzie,bo sie wcale nie zawahaja by urznac nam lby

Gość gość
Nie mamy pieniędzy na swoich bezrobotnych a co dopiero na cudzych

Gość gość
Większość to muzułmanie, na pewno coś wysadzą

Gość gość
A ja się ciecze ze przyjadą w końcu mamy spadek demograficzny

Gość gość
Oni nie przyjechali pracować. Są nie wykształceni bez kwalifikacji. Przyjechali żyć za socjal i rozmnażać się jak króliki. Dlatego chcą do Niemiec. W mediach ukazywane są rodziny kobiety z dziećmi. Pooglądajcie filmy, większość to mężczyźni. Ledwo dostali się do U.E a już stawiają warunki !!!!

Gość azwtreuy
oj, będziemy gorzko żałować tego,jeśli ich do Polski wpuścimy.

Gość gość
ale co nie którym nie przegadasz ! tłumaczenia są na nic pozorna wygoda systemu w którym żyjemy powywracała w główkach na tyle iż nie odróżniają co dobre a co złe !

Gość gość
W końcu to chrześcijanie uciekają przed islamistami. Nie rozumiem, co na łodziach robią islamiści? Co więcej, są przypadki, że z łodzi z imigrantami są wyrzucani... chrześcijanie. Rzekomi uchodźcy islamscy wyrzucają za burtę chrześcijan, by ci utonęli. Przykład: x http://ndie.pl/dramat-na-statku-z-imigrantami-muzulmanie-wyrzucili-za-burte-12-chrzescijan/

Gość gość
Gdyby przyjęto uchodźców to mamy polski rząd bandytów i opracowania! !!!Bo Polaków ze wschodu nie przyjęto a obcych przyjęli to chyba rząd żydowski mamy nie polski! !!!! !!

Gość gość
Ten wątek jest rasistowski. ZGŁASZAJCIE NIELEGALNE WATKI NA DYŻURNET : https://dyzurnet.pl/formularz.html zaznaczamy pole "Rasizm i ksenofobia" wklejamy rasistowski watek z kafeterii , podajemy swój mail a oni prześlą dalej zgłoszenie Policji. Sam zglosilem juz kilkanascie watkow.