Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanoe do Pań

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pytanie jak wy kobiety lubicie nas kusić prowokowac w jaki sposób Jakie lubicie reakcje facetow na wasze kuszenie i co was w tym najbardziej podnieca?

Gość gość
Widok bielizny spod spódnicy czy spodni. Im mniejsze cieńsze tym lepiej. Oczy mężczyzn zawsze wynajdą taki widok. Może to błąd stylu ale gdy kucniesz i widać powyżej spodni nałożone ne biodra stringi faceci wręcz ślinią się.

Gość gość
Na sama myśl takiego widoku kobiety sie robi milo

Gość gość
Kusze wzrokiem zdecydowanym, a jednak niewinny, uśmiechem błakającym się po kacikach ust, Skrawkiem ciala widocznym między spódniczka a ponczocha, stopa w szpilce muskana od niechcenia dłonią, włosami odrzucanymi do tylu... A przede wszystkim kusze umysłem, niedomowieniami, polsliwkami

Gość gość
O proszę coraz ciekawsze pokusy

Gość gość
Ja kusze wyłącznie swojego chłopaka bo moje ciało należy tylko do niego i uważam że dziewczyna która stara się poderwać innego po prostu nie szanuje swojego ciała, ale jak mam ochotę na komplement od mojego mężczyzny albo mam ochotę na seks to wypinam tyłeczek, rozpinam kilka guziczków w koszuli, albo chodzę bez stanika, albo jak leżymy to kładę się bokiem tak aby pupa była blisko jego krocza, czasem też patrze mu prosto w oczy i trzepocze rzęsami itd itp nigdy nie pozostaje obojętny na moje sygnały :)