Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przepowiednia o. Klimuszko o potopie muzułmańskim Europy. Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem osobą wierzącą, ale zaintrygowała mnie postać ojca Klimuszki, a dokładnie jego przepowiedni. O potopie muzułmańskim: "Widziałem żołnierzy przeprawiających się przez morze na takich małych, okrągłych stateczkach, ale po twarzach widać było, że to nie Europejczycy. Widziałem domy walące się i dzieci włoskie, które płakały. To wyglądało jak atak niewiernych na Europę. Wydaje mi się, że jakaś wielka tragedia spotka Włochy. Część buta włoskiego znajdzie się pod wodą. Wulkan albo trzęsienie ziemi ? Widziałem sceny jak po wielkim kataklizmie. To było straszne". Co o tym sądzicie? Myślicie, że polski duchowny przewidział kobiec Europy? Zapraszam do dyskusji.

Gość gość
Ja jestem katoliczką i wierzę :)

Gość gość
Podaj źródło tej przepowiedni, bo jej nie znam.

Gość gość
te przepowiednie czesto wzajemnie sobie przecza :D

Gość gość
@ gość 21:50 prawapolityka.pl/2015/06/o-klimuszko-i-wizja-islamskiego-potopu/

Gość gość
A PiS nic nie robi, tylko głupotami się zajmują, zamiast zamknąć granicę.

Gość gość
Nie tylko on to przewidział więc coś niedługo pierdyknie. Niby 3 wojna już trwa ok ale te właściwe uderzenie z atomówkami ma potrwać krótki czas i nastanie nowy porządek na świecie.

Gość gość
Mam pomysl jak wypedzic niechcianych.od tej pory wcinamy wszyscy kapuste z grochem,codziennie a nie tylko w swieta.i jak widzimy muslima to puszczamy baka.jak stoimy w kolejce w sklepie i obok nas stoi muslim puszczamy baka.puszczamy baki w w autobusach,tramwajacj w restauracjach,na ulicach.zabakujmy ich.czy prawo zabbrania puszczac baki na muslimow?czy mozna pojsc do wiezienia za pierdzenie?czy pierdzenie jest obraza religijna?czy mozna sobie pierdziec do woli w europie?