Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama098a

Ciąża pomimo dni niepłodnych?

Polecane posty

Gość kama098a

Dokladnie tydzien temu podczas seksu doszedł we mnie. Bez mojej zgody. Najlepsze jest to,ze nie jestesmmmy ze soba, lecz czuję cos silnego do niego od dawna. On chyba tez,jednak ciagle jest niedostepny, co przyciaga mnie jeszce bardziej. Spotykamy sie od pol roku na randki,jednak nic wiecej z tego jeszcze nie wyszlo. Ale to mało istotne. Mamy po 23 lata. Ostatnio spalismy ze soba po raz pierwszy. Zarzadalam,zeby skombinowal tabletke 72 po. On zalatwil arthrotec, jednk gdy poczytalismy w internecie opinie kobiet,ktore zażyły zwiekszona dawke w celu poronienia-zrezygnowalismy. To jakis koszmar. Dwa trzy pozniej dostalam okres. Ucieszylismy sie,jednak okres trwal tylko dwa dni. Był obfity,ale którki. Zawsze miesiączkowałam od 4 do 5 dni. Zrobię test,jednak najpierw chcę przeczytać waszą opinię. Czy przy dniach nieplodnych moglam zajsc w ciaze, biorac pod uwage dlugosc okresu? Nie wiem czy on tego nie zaplanowal... wiele razy mowil mi - niby w zartach- ze chcialby juz miec dziecko, ze ma instynkt 'taciezynski', a dojsciem we mnie, nawet się nie przejął, w porównaniu do mojej rekacji. Przy okazji może poradzicie mi jak mam wyciagnac od niego dyskretnie, czy on ma wobec mnie powazne plany, czy traktuje 'nas' jako zabawę. Gdy spotykamy się jest fantastycznie. Wino, jakis film, czasem spacer czy kawiarnia, a kiedy nie widzimy się dłuższy czas,a ja zaczynam tęsknić i kontaktuję się pierwsza,on ciągle znajduje powod,dla ktorego przelozy nasze umowione spotkanie, lub je odwola. Czesto tez nie odpisuje na smsy czy nie odbiera telefonow. Tlumaczac potem,ze nie mial przy sobie komorki. Będę wdzięczna za wszystkie punkty widzenia jakie mi tu przedstawicie. Dziekuję z góry :)

Gość gość
Odpowiedzcie coś, proszę Was :)

Gość Kama098a
Sadzisz,ze on robi to specjalnie? Prowadzi jakas gierke bo dobrze sie czuje widzac,ze zalezy mi na nim? Czy robi tak bo ma mnie gdzies....

Gość gość
Zamień głowę na piź/dziorę.

Gość gość
który to był dzień cyklu, jak długie masz cykle i czy regularne.

Gość kama94a
regularne 29 dni, to był 26-7 dzień cyklu

Gość gość
skoro tak to wątpliwa ciąża. Zmiany okresu się zdarzają więc przyjmij że skoro był okres to nie ma ciaży i tyle.

Gość gość
ok dziekuje :)