Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skromny obiad jako "przyjęcie weselne na zaproszeniu"

Polecane posty

Gość gość

Czy miałyście podobne doświadczenia?

Gość gość
sorki źle postawiłam cudzysłów: miało być:"przyjecie weselne"

Gość gość
a coż to za doświadczenia trzeba w tym temacie posiadać? goście przyjeżdżają do restauracji, jedzą obiad, potem kawka i deser i po 3 godzinkach do domu - ale nie licz na wypchane koperty

Gość gość
Osobiście nie byłam na czymś takim, ale sporo znajomych tak właśnie świętuje ślub. Z różnych przyczyn - np. od lat mieszkają razem i chcą zrobić wszystko własnym kosztem, albo nie lubią dużych imprez, albo w ich rodzinie nie ma zbytniej zażyłości między dalszymi krewnymi... Z resztą przecież w czasach PRL-u, w mikroskopijnych mieszkaniach, te przyjęcia też były skromne, więc w zasadzie takie rozwiązanie to żadna nowość. Moje przyjęcie też nie było duże głównie dlatego, że nie chciałam zapraszać osób, których przez całe życie nie zdążyłam poznać i źle się czuję na ogromnych fetach.

Gość gość
to jest coś takiego jak chrzciny czy komunia. Obiad trochę pogadania i do domku

Gość gość
jeśli nie ma kasy -to jak najbardziej ,ale uczciwie napisać o tym w zaproszeniu ,że to nie całonocna impreza-bo inaczej jak goście przyjdą w nieświadomości z porządnym prezentem, to zrobicie sobie taka wiochę ,że lepiej nic nie organizować,bo to będzie straszny wstyd

Gość gość
wioche to raczej maja goście, bo prezenty dawali na początku obiadu, tak było zapowiedziane przez mikrofon, "zanim pojawi się obiad...zapraszamy z zyczeniami i prezentami.."

Gość Metbud konstrukcje stalowe
Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!