Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, pomożecie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem młoda, mam 18 lat a od 2 bardzo wypadają mi włosy, mam już coraz większe prześwity na głowie, a obwód kucyka to niespełna 3 cm, byłam u różnych lekarzy, wiele badań przeszłam, stosowałam wielu rzeczy, ale nic z tego, nikt mi nie potrafił pomóc, niestety zbliża się studniówka na którą zapewne nie pójdę bo będę już lysa, ale nie o tym..chciałam się was spytać czy znacie jakiś szampon do włosów, który je puszy, bo te na objętość nic mi nie dają, a często czytam ze jakiejś kobiecie włosy się puszą po czymś tam, a właśnie taki efekt chciałabym uzyskać, mam loki i czasem pod wpływem deszczu same się puszą i wtedy wygląda jakby ich było więcej a chciałabym ukończyć szkołę bez wstydu i chusty na głowie. Znacie taki szampon może? Pozdrawiam

Gość gość
a stosowałaś preparat "alpicort e" albo vichy kapsułki ? Mi ten pierwszy pomógł.

Gość gość
ten alpicort zapobiega wypadaniu włosów (ja straciłam połowę chyba) i wspomaga (naprawdę, u mnie działał) odrost. Teraz mam więcej niż miałam.

Gość gość
Zbadaj sobie hormony tarczycy, może tutaj tkwi przyczyna wypadania włosów

Gość gość
Robiłam badania hormonalne i badania krwi, mam piękne wyniki, czytałam o tym leku, podobno zawiera hormon, a ja od kilku miesięcy biorę tabletki anty, ale we włosach nie wystąpiła żadna zmiana

Gość gość
Podobno po myciu zwykłym szarym mydłem włosy się stroszą... Dzielna jesteś, bo się nie załamujesz! A myślałaś by obciąć się na jeżyka i ufarbować go platynowy blond? Albo bez farbowania. Będziesz wyglądać stylowo, a odrastające włosy może będą coraz silniejsze?? Na wzmocnienie włosów polecam olejek łopianowy ze skrzypem Green Pharmacy.