Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćja

Seks z facetem 10 lat starszym

Polecane posty

Gość gośćja

Kobiety opiszcie swoje doświadczenia, przeżycia, wspomnienia. Jaram się Nim i jednocześnie jakoś boję tego "pierwszego razu" z Nim

Gość gość
Z nim?czyli uprawiałas już seks???

Gość gość
Nie no starsi kochają sie tak samo jak młodsi to zalerzy od tego czy ktoś jest dobry czzy nie :) zalerzy od teho co maj w spodniach...

Gość gośćja
Oczywiście ale jeszcze nie z Nim. Miałam młodszych partnerów i jednego w moim wieku przez 3 lata. Wyprzedzając pytanie mam 27 lat

Gość gość
Hmm to jesteś młodsza o równa 10:-)

Gość gośćja
Faceci też nie mają nic do powiedzenia w kwestii relacji z młodszą?

Gość gość
Miałam seks ze starszym 18 lat starszym.Chłopak koniecznie chciał bym miała taki seks ze starszym bo mu mówiłam że jest słaby w łożku.Osiem miesięcy szukalismy gościa zadbanego i w miarę ładnego.Chłopak się zaskoczył gdy się rozebraliśmy bo miał członka dużo większego od niego.Spytał mnie czy jestem pewna tego seksu? Odpowiedziałam że tak.Widział chłopak jak powinien mnie zaspokoić bym była w ekstazie podczas seksu i orgazmu.Wspaniełe przeżycie lecz wiecej nie pozwolił chłopak na taki seks z innym facetem.

Gość gośćja
Wygląda jakby rozmiar miał znaczenie ;D

Gość gość
Niestety, mój mąż z dużym penisem jest kiepski w łóżku. A miałam kiedyś kochanka z małym penisem, ledwo wyczuwalnym - nie przeszkadzało to w niczym bo gość był FANTASTYCZNY w łóżku. Naprawdę.

Gość gość
Często jest tak że mąż może się starać mając dużego członka i trudno doprowadzic żonkę do orgazmu.Tylko kochanek ledwo włoży i już się wije i ma potężny orgazm bo jest z góry nastawiona i bardziej podniecona.Wiem po sobie bo miałam seks z kochankiem przy mężu i szczytowałam ledwo gdy we mnie wszedł kochanek.

Gość gość
To prawda, odczucia przy kimś innym niż dotychczas są dużo silniejsze