Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

egoistka siostra meza

Polecane posty

Gość gość

Czy zawsze tak jest? Mąż anioł serce by oddał za drugiego człowieka a ona wiecznie tylko swój tyłek widzi. Nieraz jakieś rodzinne sprawy to ona w tym nie uczestniczy bo twierdzi że ona ma swoje problemy i ma gdzieś. Mamy synów w podobnym wieku rok różnicy, już nie będę się rozpisywać co innego wyprawia ale najbardziej boli mnie ze ja jej oddaje wszyyystkie od 12 lat ciuchy dla małego a ona mojemu nawet za to czekolady nie kupiła. Żeby nie było- nie chce bo stać mnie żeby kupić i ją też Ale ja jak dostałam kiedyś dresik od kolezanki po jej synu to głupio by mi było z pustą reka. Ogólnie już nic nie dam, mam koleżankę biedna i jej wszystko oddam.

Gość gość
Tak bo zdenerwowala mnie czymś jeszcze innym wczoraj :-)

daj spokoj :))i takie drobne sprawy zaprzataja twoja glowe?:)) nie warto zycie jest zbyt krotkie i piekne:)))pomysl o sobie i rodzinie:))

Gość gość
Bądź dla niej taka, jak ona dla innych. Nic nie dawaj, w niczym nie pomagaj, nie zapraszaj, a jak sama się wprosi, to żadnego obiadku, tylko kawa i wafelki do kawy. Ja się taka zrobiłam dla jednej samolubnej, plotkarskiej i roszczeniowej siostry męża (z drugą się przyjaźnię, bo jest fajna). One obie mają dzieci trochę młodsze od mojego, więc wszystko, z czego mój wyrasta dostają dzieci tej fajnej, im także kupuję czasem jakieś zabawki czy słodycze, a tamtym - nie, chociaż dzieci tu niczym nie zawiniły, ale jak się nie lubi matki, to to się jednak na dzieci przenosi.

Gość gość
To przestan dawać jej te ciuchy... a niech się zdziwi!

ja od takich ludzi odcielabym sie calkowicie;(( na szczescie nie znam takich:))

Gość gość
No właśnie próbowałam taka być ale ja jestem taka głupia ze czasem jak pojedziemy bo ona mieszka z rodzicami męża i jest miła dla mnie to ja też i myślę że się ułoży i może się kiedyś zaprzyjaznimy a później ona coś odwali albo powie i znów jestem na siebie zła ze byłam taka miła i dałam ciuchy. A ostatnio brakowalo nam jednej rzeczy która ona ma a już nie używa i mówię że musimy kupić.bo nie mamy to nawet się słowem nie odezwała ze może pozyczy. Czy coś. Kupiłam sobie sama ale pomyślałam kurde to ona ma od nas wszystko a jak jeden rzeczy nam brakuje to nawet nie zaproponuje. Przykro mi po prostu ze to działa w.jedną stronę