Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonaxdxdxd

ZDRADA

Polecane posty

Gość zdradzonaxdxdxd

Witam, piszę tutaj bo już nie wiem co robić. Mam chłopaka prawie cztery lata. Kiedyś była sytuacja, że leżała u niego nago w łóżku dziewczyna, ale twierdził, że zwymiotowała dlatego, więc uwierzyłam. A ostatnio jego kuzyna dziewczyna mi powiedziała, że on się chwalił kuzynowi, że ją wyr... i że nie mógł trafić bo byli pijani. Ona mnie wcześniej nie lubiła, ale wie takie rzeczy, np bo była kiedyś akcja, że niby moją koleżankę obmacywał ale ja jej nie uwierzyłam, bo ona często kłamię, a ta dziewczyna jego kuzyna o tym wie. Ta szm*** co leżała nago ma 15 lat a on 20 ja 18. I ostatnio mówię, że ona jest gruba, a ten, że czy ja uważam się, za chudą? Ja go kocham, nie wyobrażam sobie życia bez niego! Ale mam już dość. Oczywiście on się wypiera tego. Komu wierzyć? Zresztą dowiem się, bo ponoć jej ojciec mu przy**** za to, że ją w krzakach... myślicie, że głupio się go tak zapytać? Przepraszam za błędy.

Gość gość
jesteś głupia jak but na 100% cię zdradza

Gość zdradzonaxddxdx
Nie wiem sama, to po co ze mną jest jak woli tamtą?

Gość gość
jejku jaka ty głupia jesteś on z tobą jest bo ma jakąś korzyść może dlatego że stuka cię kiedy chce albo co innego

Gość gość
A po co Ty z nim jesteś, jak facet tak Cię traktuje?

Gość dsdfd
Ale kiedyś też mnie zdradził i się przyznał? mam juz dosc tego nie wiem jak od niego odejsc..

Gość gość
jak raz cię zdradził to znaczy że dalej to robi głupia jesteś

Gość gośćgfhtf
Tak wiem, że jestem głupia, ale ciężko mi się bez niego żyję, ja nie wyobrażam sobie życia bez niego :(