Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytając opinie z zagranicznych gazet na temat polskiej postawy wobec niby

Polecane posty

Gość gość

"uchodzców" Jestem dumna, ze jestem Polką :) i nasze szczęście w nieszczęściu, że mamy taki socjal a nie inny i dzięki temu za 20 lat będziemy nadal normalnym krajem a nie kalifatem :) a może jedynym ocalałym europejskim krajem, bo jak tak dalej pójdzie to za 20 lat Europy już nie będzie jak sie zaczną zamieszki. Także moi drodzy bracia Polacy, coś mi się wydaje, że urodziliśmy się pod szczęśliwą gwiazdą. A jeśli i nas by ktoś niepokoił - to przecież nasz naród jest waleczny, nasi chłopcy dadzą im popalić, niech tylko ktoś spróbuje fikać to kibole, dresy, itd dadzą im radę. Nigdy nie sądziłam, ze to powiem, ale widze że w dzisiejszym świecie aby przetrwać nalezy być rasistowskim i ksenofobicznym krajem

Gość gość
kraje zachodnie zbiorą teraz plon swojej dotychczasowej polityki multi culti

Gość gość
Powinniśmy prowadzić taką politykę imigracyjną jak Japonia. Nie wpuszczać nikogo poza najbardziej niezbędnymi imigrantami, a to i tak ze ściśle określonym czasem pobytu.

Gość gość
Rasistowscy i ksenofobiczni są : Rosjanie Chińczycy Japonczycy Żydzi -cos wam to mówi ?

Gość gość
rasistowskie nastawienie ma wielu mieszkańców krajów zachodnich ale political correctness nie pozwala na przejawianie tego mową i uczynkiem, bo za tym mogą pójść konsekwencje, tylko myślą jeszcze można