Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOGE ZAŁATWIC PRACE LONDYN

Polecane posty

Gość gość

w zamian za spotkania matrymonialne, wynagrodzenie 1740f na poczatek na kontrakcie 6miesiecznym, praca biurowa, tylko dziewczyna w wieku 18-30lat szczupla i bez nalogow :) jestem sympatycznym singlem w wieku 34 lata gwarantuje 100% dyskrecji, moj email kiciak@10g.pl

Gość gość
za brzydki jesteś

Gość gość
ładny jestem i ładniejszy od ciebie :) a ty mi zazdroscisz wiesniaku siedzacy w pl u mamusi :D :D

Gość gość
Buahaha bingol :D ale jaja, nie pomyslalem ze ta ci/pa zalozyla ten temat hahahaha no na pewno musisz byc przepiekny bo zakladasz takie tematy buahahaha ale jaja, je/blem ze smiechu :D i na pewno nie mozesz sie opedzic od adoraterek w realu dlatego takie tematy zakladasz przegrywie buahahaha ale pi/zda brak slow po prostu, a czegos takiego jak milosc to ty nigdy nie zaznasz buahahaha musi przegraniec placic za seks :D :D ;) jeeeeee dzieki za ta rozrywke, dawno nie mialem takiej beki :D :p

Gość gość
"Sympatyczny singiel" 34l nono hahaha no mozna cie poznac czytajac te gowna ktore tu nedzniku wypisujesz srajac na Polske. Daj swoja fote, zwiekszysz szanse powodzenia ogloszonka :D

Gość gość
bede s/ral na wolske bo wolska s/ra na mnie okradajac mnie na zus i nfz pajacyku siedzacy w polandeszu zapamietaj to sobie :D zassarny polandesz :D :D 🖐️

Gość gość
Sraj ku/rwo sraj swojej rodzince do ryjow buahaha co za przegraniec :D

Gość gość
Pracke chcesz zalatwic jednej z tych "dzifek" sam tak o nich pisales "dzifki i cwele z polandeszu" hahahahah ciekawe czy ktoras bedzie chciala, jak tak to na pewno jakas popier/dolona, tak jak ty bingol nieudaczny przegrywie

Gość gość
bede s/ral na wolske bo wolska s/ra na mnie okradajac mnie na zus i nfz pajacyku siedzacy w polandeszu zapamietaj to sobie :D zassarny polandesz :D :D 🖐️

Gość gość
bingol obsrancu jak cie spotkam walne ci kleksa na klacie

Gość gość
Przestań, jeszcze się okaże , ż e lubi torcik na klacie i się w tobie zakocha

Gość gość
Wydalo sie kim jest. Zdziwilo mnie jak kiedys skasowali moj post w ktorym napisalem ze to prawik :D no i wszystko jasne :) i co cwelu? Jestes w Londynie? hahahaha, jak zwykle mialem racje, sam siedzi w Pl, dlatego pisze ze wszyscy siedza :D 🖐️

Gość gość
hihihi tak czułam ;)