Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona panna

Nie ogarniam dzisiejszych facetów

Polecane posty

Gość Zdziwiona panna

Napisałam anons, że chętnie poznam pana na rozmowy i kawę. Najpierw mailowo. Napisało ich sporo, większość na dość obszerne informacje o mnie odpisała "cześć, jak leci" - naprawdę nie potrafią prowadzić rozmowy, czy tak im się nie chce? Ale skoro nie chce - czemu piszą? Po wymianie kilku (nastu) maili kilku panów odpisało, że kończą znajomość, bo nie chce im się pisać, bez spotkania. Tyle tylko, że żaden nie zaproponował "to może w weekend umówimy się na kawę?" - co, ja mam ich zapraszać?

Gość gość
tak samo jest z kobietami, są wygodne, nie czytają, same nie napiszą tylko czekają az ktos sie odezwie, a jak juz napisze to mają strasznie wysokie wymagania... powiem ci, daj sobie spokoj z portalami i czatami chyba ze szukasz przygody, znajomego, seksu... szkoda czasu, lepiej zapoznac kogos przez znajomych, na imprezie (nie na dyskotece pelnej pijanych, cpunów i podrywaczy)

Gość gość
No, jestem już troszkę w poważnym wieku, a znajomych mam głównie młodszych, rówieśnicy są za granicą - a reszta dawno po ślubie i dzieciata. Na imprezy zaś nie chodzę.

Gość gość
oni nie potrafią rozmawiać ale Ty tez nie

Gość gość
są imprezy dla starszych, nie tylko dla małolatów, są imprezy kulturalne, wystawy książek, mozna tam kogoś poznać :) internet to niestety złe miejsce, masa zboczenców, idiotów, podrywaczy, żonatych, oszustów

Gość gość
Nie masz czego zalowac,podobnie jak w przypadku takich kobiet ,ci mezczyzni chca isc po najmniejszej lini oporu,to Ty masz proponowac i wykazywac inicjatywe,a on moze sie zgodzi.Pozniej ,w razie czego,powie,ze przeciez sama chcialas. Chyba Ci nie zal takich facetow:)

Gość Zdziwiona panna
Tamten post był mój. Oczywiście, że potrafię rozmawiać. Owszem, są imprezy kulturalne, uczęszczam na nie od lat i poznałam tam... wiele kobiet. W klubach zainteresowań spotykam głównie kobiety. Z tego co widzę, mężczyźni nie wykazują inicjatywy, a potem zamieszczają ogłoszenia w stylu "śliczna szatynko z warzywniaka w czerwonej sukience - odezwij się proszę" :)

"Faceci" nei wykazują inicjatywy, czekają aż kobieta to zrobi, aż bedzie prowadzić rozmowę, aż zaproponuje wyjście, chcą żeby kobieta skakała wokół nich.

No jeżeli Ty ,, jestem już troszkę w poważnym wieku" a łebków co ,, zamieszczają ogłoszenia w stylu "śliczna szatynko z warzywniaka w czerwonej sukience - odezwij się proszę" " uważasz za mężczyzn to kiepsko te Twoje podboje widzę:O

Gość Zdziwiona panna
To trochę lipa, bo chyba w końcu nie pójdę na żadną kawę, a od kwietnia próbuję :D

Gość gość
Kobiet jest więcej niż mężczyzn to po co facet ma się starać?

" gość dziś Kobiet jest więcej niż mężczyzn to po co facet ma się starać? " Typowy "facecik" 🖐️

Gość gość
Brzydcy faceci na swoich profilach lubią dawać zdjęcia przystojniaków z internetu a potem jak dojdzie do spotkania to się głupio tłumaczą że inaczej żadna by do niego nie napisała :-)

Gość gość
dalej uważam ze nie potrafisz jednak rozmawiać,co do internetu to oczywiście tez trzeba wiedzieć gdzie szukac,a najlepiej jak masz swoje zainteresowania i tematycznie odnajdujesz podobnych,zreszta najlepsza metoda to wejsc w jakies srodowisko real czy net,dac sobie czas na obserwacje bo jest potrzebny czas żeby ocenic kto na jakim poziomie i wtedy zaczynasz zabawe"

Gość gość
Fiku Miku sorry ale takie realia. Popyt i podaż

Gość Zdziwiona panna
Pulchny, bo część panów od tych ogłoszeń wiekowo jest zbliżonych do mnie, a tak infantylnie piszą, zamiast podejść, zaprosić panią na kawę. Nie będziemy kłócić się o interpretację słów. Gościu, rodzi się więcej niż mężczyzn, do ok. 30 kobiet jest mniej, później proporcje się wyrównują, a po 50 jest dopiero więcej kobiet. A po co się starać? Dla siebie, dla idei, żeby przyciągnąć właściwą osobę (która też się stara, a nie desperata, któremu wszystko jedno)? Kolejny gościu: a Ty wiesz, gdzie szukać? Zdradź mi to, proszę. Tak, mam swoje zainteresowania. Dość nietypowe - nie chcę kolejnego związku na odległość. Co do innych moich zainteresowań, dziwnie bym się czuła z panem, który lubi robić kolczyki :)

Gość gość
Ha ha,ale Ci napisze,ze znalam jednego ,ktory lubil dziergac na drutach. Glownie szaliki i skarpety,wiec nie wszystko stracone:)

Gość Zdziwiona panna
Skarpety i szalki mogą być. Ja nie umiem, więc może nauczyłabym się czegoś nowego :)

Gość gość
hehe kolczyki ale dlaczego ograniczać się do kolczyków ,to szukaj artystów :-) oj środowisk to jest pełno i w kazdym są perełki,jako ciekawostka powiem że kilka razy w ramach moich badań zaczepiłam bardzo prymitywnych osobników takich że trzeba od razu uznać że to wyjałowione umysły ,a to co było w środku za maską i grą bardzo miło zaskoczyło,ale to tylko ciekawostka

Gość gość
do gość dziś Jak wiesz gdzie to dawaj namiar, znajdę forum, może zdziwiona panna też znajdzie to forum, pogadam z nią i zaproszę na kawę

Gość Zdziwiona panna
Nie ograniczam się do kolczyków, ale większości przypadków w różnych klubach jest więcej kobiet, one są bardziej aktywne i kreatywne. Rozmawiam też z tymi, którzy nieciekawie zaczynają, daję szansę się rozkręcić,ale...

Gość gość
chcecie mieć fajnego faceta to musicie się trochę postarać. Cycki, tyłek i wymalowaną twarz ma każda z was.

Gość Zdziwiona panna
Konkrety, mości Panie (Pani?), konkrety...

Gość gość
Pulchny aleś jest pomysłowy:D ale co racja to racja;) Więc.. dzień dobry Zdiwziona panno. Panna to stan cywilny czy znak zodiaku?

Gość gość
Pulchny aleś jest pomysłowy:) ale co racja to racja;) Więc.. dzień dobry Zdziwiona panno. Panna to stan cywilny czy znak zodiaku?

Gość gość
i teraz będziemy mieć okazję zobaczyć czy dwa osobniki gatunku ludzkiego potrafią rozmawiać :-)

Gość gość
ciekawe czy się okaże że panna to tylko prowokatorka kafeteryjna