Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona panna

Nie ogarniam dzisiejszych facetów

Polecane posty

Gość gość
czemu niby kobieta ma sie starac o paskude czy prawika ? smiechu warte:D prystojniaki nie narzekaja na brak zainteresowania i maja mase kobiet, tylko nieudaczniki paskudne szukaja w necie kobiet i kaza im sie o nich starac. wciaz wybrzydzaja i czekaja na ksiezniczki , a ogloszen wciaz przybywa i na kazdy portalu jest 3 razy wiecej facetow szukajacych kobiet niz odwrotnie.

Gość gość
Skąd wyczarowałaś tą statystykę ?:D

Gość gość
gość dziś Już frustratko skończyły ci się argumenty bo prawiczków wyzywasz :P Ale jesteś pusta! Nawet nie umiesz prowadzić rozmowy

Gość gość
"Z danych urzędu wynika także, że w ogólnej liczbie ok. 38 mln 484 tys. ludności Polski kobiety stanowią prawie 52 proc.; na 100 mężczyzn przypada ich 107 (wśród ludności miejskiej 111, na wsi 101). Wśród ludności w wieku do 48 roku życia występuje liczebna przewaga mężczyzn - na 100 mężczyzn przypada około 99 kobiet. W starszych rocznikach przewaga kobiet rośnie. " http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,17315144,GUS__w_2014_o_12_tys__mniej_Polakow_niz_rok_wczesniej.html To że starszych kobiet jest więcej niż mężczyzn to nic dziwnego. Jesteśmy wykończeni tyraniem na rodzinę i po prostu wcześniej umieramy

Gość Zdziwiona panna
Dzień dobry, a jedno i drugie,a konkretnie to starą pannę miałam na myśli.

Gość gość
i teraz dla utrzymania rozmowy powinnaś Ty zadać podobne pytanie:-)

Gość Zdziwiona panna
Problem w tym, że ja gadam z dużą ilością osób naraz na tym wątku.

Wiecie co? Dla Was z Waszą łatwością komunikacji to nawet tej kawy szkoda :O

Gość Zdziwiona panna
Wierzysz w tę kawę? Facet musiałby być w zbliżonym wieku, z mojego miasta. :)

Gość gość
Pulchny już nie przesadzaj grubasie:D najpierw poddajesz pomysł a teraz go negujesz:P Poczekałem aż Zdziwiona panna odpowie. Bo może przysnęła? Dobry wieczór więc Zdziwiona

Gość Zdziwiona panna
Dobry wieczór, kto wobec tego siedzi po 2-ej stronie monitora i czego szuka?

Gość gość
Jestem punkowcem i lubie kobity co od razu wsadzają język w gardło bez zbędnych kaw, piszesz się na to?

Gość gość
Odpowie w sposób chronologiczny. Pulchny nie wściekaj się za tego grubasa:D miałem na myśli to że jesteś gruby intelektualnie. Powaga. Przecież dzięki twojemu pomysłowi Zdziwiona pisze teraz ''Dobry wieczór, kto wobec tego siedzi po 2-ej stronie monitora i czego szuka?'' Zdziwiona po drugiej stronie monitora siedzi facet który szuka wiatru w polu a może osoby płci przeciwnej do pośmiania, porozmawiania na początek.

Gość Zdziwiona panna
Cóż, wiatr w polu bardzo łatwo znaleźć, a takie osoby - w każdym miejscu. Na początek... Pulchnemu należy się zaś wirtualny kopniak w niemniej wirtualny zadek, za to, że tak się czepia na tym wątku biednej starej panny :P

Się mogę nie czepiać ale chcesz mieć spokój to nie zakładaj topików na Kafe;) Co zaś do amatora kawy to Ty koleś cukrowania musisz się jeszcze trochę poduczyć :P Spadam Dobranoc

Gość gość
Jak masz bezwietrzną pogodę Zdziwiona to wiatru nie znajdziesz A wydaje mi się ze pulchny nie jest wcale taki zły tylko czasem stroi sobie żarty.

Gość Zdziwiona panna
Nie jest taki zły, widziałam go w innych tematach. Na polu niedaleko mojego domu zawsze wieje. Dobrej nocy, idę poczytać i spać!

Gość gość
:-) no i to by było na tyle z marudzenia o rozmowach ,żegnamy państwa

Gość gość
Zdziwiona mieszkasz może na wichrowym wzgórzu?

Gość gość
Ja nie ogarniam tego chamstwa, buractwa, anonimowych dokopywań na kafe i tej całej plugawości. Wszystko by tylko ranić innych. Rodzice was wychowywali na psychopatów i chamów/

Gość gość
gość dziś etam koniec... najadłeś się chyba omyłku:D

Gość gość
albo najadłaś:D

Gość Heniuś
"Napisałam anons" - no sorry, ale w miarę normalni faceci podetrą sobie du*ę takim anonsem tylko wtedy, kiedy szef ich wyśle do innego miasta i będą tak styrani, że zamiast uderzyć na miasto to sił starczy tylko by zalogować się na jakiś tani, internetowy burdel - a i to tylko wtedy, kiedy w anonsie będzie "chętnie poznam pana na rozmowy i w kakao". Chcesz pogadać przy kawie to sobie psiapsiułę z klatki obok znajdź albo do kawiarni idź. I oceniać dzisiejszych facetów po jakiś portalach dla ułomów to jak oceniać modele aut wystawione w salonach z perspektywy pobliskiego szrotu.

Gość gość
Ja nie mam problemow z poznawaniem ludzi w realu ale anonse kobiet sa tak durne ze glowa boli, podobnie jak mailowa korespondencja o niczym. Najpierw opis w stylu "uwielbiam zapach skoszonej trawy" lub "aromatyczna kawe o poranku". No k****a bardzo przydatne informacje. Pozniej rozmowa i oczekiwania zebym ja zaskoczył , do dzisiaj nie wiem co sie za tym kryje. Generalnie albo ktos mi sie podoba albo nie - i to jest podstawa, a druga rzecz to albo chce sie umowic albo nie. Krotka piłka bo zycia szkoda.

Gość gość
Masz coś przeciwko zapachu skoszonej trawy:P to bardzo romantyczne.

Gość gość
ale proszę już tu nic nie pisać,autorka spi bo ją gadka zmęczył zanim się zaczęła :-) temat zamknięty do widzenia

Gość gość84
Co do portali...to tak. Teraz zauważyłem, że spora część z nich ma moduł czata, przez którymi odbywa się komunikacja pomiędzy użytkownikami. Więc naturalnym wydaje się zagajenie typu 'hej co tam słychać' albo 'Jak ci minął dzień blablabla'. Zwłaszcza, jak profil kobiety składa się ze zdjęcia lub ewentualnie kilku,i dwóch zdań na krzyż. A że się ludziom nie chce...no cóż posiedzisz chwile na takim portalu to zrozumiesz.

Gość panalbopani11
Niestety, ale w internecie teraz pełno mało poważnych mężczyzn. Szkoda, że nie dadzą spokoju poważnym, normalnym kobietom i sobie nie wejdą na coś w rodzaju odlotów czy http://ekstaza.pl -na takich stronkach znajdą to, czego szukają. Nie będą musieli się zbyt wysilać, a i tak pewnie kogoś poderwą :/ Smutne, ale prawdziwe - kobiety zrobiły się mniej wymagające (ale nie wszystkie, DZIĘKI BOGU!) :)