Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o wypowiedz moje dziecko ma nowa opiekunkke

Polecane posty

Gość gość

Mam dziecko 3.5 letnie wcześniej opiekowała się moja mama gdy eks była w pracy ale eks wystąpiła o podwyższenie alimentów i dostałem prawie 1000. Sad doliczyl opiekę mojej mamy a moja matka opiekowała się wnuczkiemm za darmo. W takiej sytuaci mama zrezygnowała z opieki.Od kwietnia dzieckiem opiekował się jej rodzice. Ja wystapilem do sądu apelacyjnego o zmniejszenie alimentów ssprawa tuż tuż. Gdy pytam się syna czy ktoś się opiekuje nim typu nianka po przedszkolu odpowiada tylko ze babcia lub dziadek rodzice eks. Każą mu kłamać. Bo po wakacjach na których był prawie dwa miesiące zatrudnili opiekunkę o której nic mi nie wiadomo a eks twierdzi ze opiekę sprawuje od kwietnia odpisała Dziwne ze dopiero po takim czasie cie to zainteresowalo.czyzby pani adwokat potrzebowala informacji?twoja mam nie zajmuje się synem od ostatniej sprawy a ty się teraz o takie rzeczy pytasz?smiech na sali następny sms

Gość gość
No tak ale zapomnialam jaki kochajacy tatus jestes zwlaszcza jeśli chodzi o pieniadze dla syna. Wystarczy pomyśleć.

Gość gość
Najgorszsze to gdy nagle termin sprawy to znalazła ssie opiekunka żeby tylko wygenerować większe alimenty a ja pracuje na noc wiedz mógłbym się nimopiekowac codzeiennie