Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEMAT O PROSTYTUTKACH

Polecane posty

Gość gość

Dla prostytutek obecnych i byłych, dla tych co się chcą czegoś dowiedzieć o tym zawodzie, dla alfonsów byłych i obecnych, dla klientów byłych i obecnych, czyli w zasadzie dla wszystkich. Zapraszam do dyskusji, niech każdy się podzieli swoimi doświadczeniami związanymi z prostytucją czy to od strony klienta, prostytutki, świadka itp.

Gość gość
ja byłam krótko prostytutką, chcecie cos wiedzieć ? :P

Gość gość
a ja od lat regularnie jeżdże do dziewczyn więc jak coś to pytajcie

Gość gość
czy to jakies PROWO? moj maz byl z jakas prosty tutka w Zakopanym,sam sie kiedys przyznal znam jej imie i nazwisko.Nie czepiam sie meza bo to bylo przed naszym slubem.

Gość gość
ile prostytutek ma wirusa HPV?

Gość gość
do dziś tak chce cos wiecej wiedziec?napisz troszke o tym.

Gość gość
ILE ZA LODA K***Y?

Gość gość
Laski trzysta, d**y czterysta :-)

Gość gość
ile ma HPV? dobre pytanie moim zdanie większość ma jakiegoś bonusa i go puszcza dalej. Powinny się regularnie badać i ewentualnie leczyć z chorób W. Z HPV się nie da z tego co mi wiadomo...

Gość gość
tak chce cos wiecej wiedziec?napisz troszke o tym x puściłam sie z kilkoma, dokładnie z 6 facetami, z 4 był sam oral, z dwoma wszystko, ile za loda ? ja za loda dostałam 150 zł, za caly seks od jednego 300 od drugiego 350, nie ogłaszałam się na Roksie, poznałam ich na czacie Czateria, zrezygnowałam z kilku powodów, nikt o tym nie wie tylko anonimowi ludzie z neta :P

Gość gość
piwosz nie musiz tu nikogo obrazac.

Gość gość
czemu sie na to zdecydowalas,zalujesz?

Gość gość
czemu sie na to zdecydowalas,zalujesz? x potrzebowalam i chcialam szybko łatwej kasy,taka głupota, zachcianka na nowy telefon, ciuchy, chodzilam do liceum zaocznego w stolicy, mieszkalam u rodziny, czy zaluje ? bylo minelo, epizod w zyciu, nie cierpie jakos z tego powodu, teraz wiem ze to bbylo bez sensu, dlatego tez zrezygnowalam z takiego zajęcia, z trudem sie z nimi spotkalam, dlugo by pisac

Gość gość
do gość dziś nie jest tak duzo.moja kolezanka tez sie" sprzedawala" jak mi o tym powiedziala to chcialam spasc z krzesla,

Gość LV
jestem prostytutką,też mnie śmiało pytajcie ja mam kilka pytań: dziś czemu akurat jeździsz do nich regularnie od lat?nie możesz znaleźć dziewczyny czy masz powiedzmy żonę i d***** to odskocznia?tak ma wielu moich klientów... co do hpv to ja się badam co pół roku,nie mam syfa póki co.

Gość gość
do gość dziś czemu sie na to zdecydowalas,zalujesz? x potrzebowalam i chcialam szybko łatwej kasy,taka głupota, zachcianka na nowy telefon, ciuchy, chodzilam do liceum zaocznego w stolicy, mieszkalam u rodziny, czy zaluje ? bylo minelo, epizod w zyciu, nie cierpie jakos z tego powodu, teraz wiem ze to bbylo bez sensu, dlatego tez zrezygnowalam z takiego zajęcia, z trudem sie z nimi spotkalam, dlugo by pisac . NIC zlego nie robilas,ja napewno gdybym nie miala pieniedzy tez bym to samo zrobila,przeciez dawac d===//oopy to zaden grzech.Sa fajni starsi faceci z portfelem ,spragnieni mlodziutkiego ciala-chca to i placa.

Gość gość
ja mam pytanie do prostytutek - czy bierzecie klientów jak leci ? czy odmawiacie jakoś gdy trafi się brzydki facet, grubas ? - czy ma dla was znaczenie wielkosc penisa u faceta czy jest wam to wszystko jedno ? - czy mialyscie z jakims klientem orgazm ? podobal sie wam ? - jacy faceci do was przychodzą najczesciej ? nastolatkowie, studenci, faceci w srednim wieku, po 50 ? - czy zdarzyło się wam pobicie, gwałt, brutalne, agresywne potraktowanie ? - co robicie w takich przypadkach jak wyzej ? macie opiekunów, alfonsow, kolegów wtajemniczonych ? - ile średnie dziennie macie klientów ?

Gość gość
pisałem z tobą w innym temacie :) Na powodzenie dziewczyn nie narzekam, po prostu mam słabość do pięknych kobiet i raczej już nie nawiążę stałej realcji z żadną dziewczyną po tylu latach, dlatego żadnej nie mam. Co do HPV, sama wiesz, że gumka lubi strzelić i nie zawsze to od razu poczujesz. Niestety nie wszystkie dziewczyny się badają i mogą puścić jakiemuś biedakowi dalej

Gość gość
człowieku za dużo pytań. Może jeszcze zapytasz ile dziewczyny zarabiają ? Tajemnica zawodowa i na wszystkie pytania nie dostaniesz odpowiedzi

Gość gość
mialam znajomych /juz sa po rozwodzie/ i mu zawsze mowilam zeby sobie nie zawracal gitary roznymi babami TYLKO POJECHAL do burdelu wybral kogo chce ,bez zadnych zobowiazan.

Gość gość
Nie musiscie odpowiadac na wszystkie, moze byc w skrócie, jak wyglada wasz dzien pracy, jacy faceci zwykle przychodzą itp

Gość LV
dziś aaa to Ty : ) wiem,że gumka może zawieść dlatego się badam już parę lat co pół roku,niektórzy klienci chcą,żeby im pokazywać wyniki moich badań.

Gość gość
facet placi za wizyte i nie mozna sobie wybierac -mlody,szcuply,student,dyrektor.....kazdy che seksu.nikt nie lubi brudasow,otylych smierdzacym go###wnem . czasami zdarza sie orgazm .jak facet jest fajny i ma swietny instrument.

Gość LV
dziś odpowiem na parę pytań... - czy ma dla was znaczenie wielkosc penisa u faceta czy jest wam to wszystko jedno ? jeśli chodzi o mnie,to wszystko jedno,z każdym penisem wezmę faceta,bez przesady... - czy mialyscie z jakims klientem orgazm ? podobal sie wam ? tak,bywali przystojni klienci,ale często to nie szło w parze z ich umiejetnościami,czasem ten brzydszy potrafił lepiej zadowolić,ale czy od razu orgazm?nie jestem w stanie powiedzieć...ale były fajne momenty. - jacy faceci do was przychodzą najczesciej ? nastolatkowie, studenci, faceci w srednim wieku, po 50 ? do mnie głównie przedział powiedzmy 35-55,ale nikogo z dowodu nie legitymuję. - czy zdarzyło się wam pobicie, gwałt, brutalne, agresywne potraktowanie ? pewnie,że tak i to nie raz.

Gość gość
LV dziś Dla mnie badania z pół roku są nie aktualne :) Ostatnio np jeździłem sobie przez tydzień codziennie i pękła mi u trzech rożnych dziewczyn, więc gdybym miał to one raczej też by od mnie złapały. Muszę zrobić badania, bo sam nie wiem i radzę uważać na takich jak ja :p

Gość gość
sa gorsze choroby niz jakies śmieszne HPV , choroba rozdmuchana przez lobby farmaceutyczne by wprowadzic szczepionki :O

Gość gość
hpv nie jest smieszne -mozesz byc bezplodna

Gość LV
dziś to co ile mam robić badania?np.hiv tak szybko się nie wykrywa i co pół roku to wystarczająco. gumę zakładam klientowi ja i nie zauważyłam jakoś często,żeby coś było nie tak...już częściej zdarzało mi się to ze zwykłymi facetami,że guma pękła...

Gość gość
ile masz dziennie klientów ? wynajmujesz gdzies mieszkanie ? sąsiedzi się nie domyslają ze ciągle ktos do ciebie przychodzi ?