Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Klaudia

Boli mnie podczas stosunku

Polecane posty

Gość gość Klaudia

witam, nie wiem co juz robic stracilam w ogole ochote na s e x :( , podczas kazdego stosunku boli jak cholera, ( przed porodem rez bolalo ale mniej ) wlasciwie to nie ma stosunku bo z bolu moj faccet nie moze wlozyc penisa nawet do połowy , zabawiamy sie tylko oralnie bo to zbyt bardzo boli :( pomocy

Gość gość
kup wazelinke :)

Gość gość
Albo za krotka gra wstepna, nie jestes dobrze nawilzona,a za to napieta i ciasna. Tu pomoga dluzsze pieszczoty waginy, moze oralne? Albo, jesli w/w czynniki dzialaja a tu dalej lipa, to albo za bardzo sie stresujesz, nie bawisz sie seksem, tylko traktujesz go jako obowiazek.. albo masz klopot natury medycznej, ktory trzeba sprawdzic u gina. Nie piszesz gdzie i jak odczuwadz ten bol, bo moga to byc rozne czynniki: endometrioza, candida, przydatki, uchylek jelita grubego, hemoroidki, przewody moczowe itp itd.

Gość gość
Miałaś szwy wewnętrzne? Może za ciasny cię zszyli? Idz do ginekologa. Tu ci nikt nie pomoże.

Gość Migea
Przede wszystkim zgłoś to ginekologowi, niech sprawdzi czy masz właściwą budowę narządów rodnych, wykluczy infekcje i inne choroby. Jesli to wszystko bedzie ok, mozesz kupic sobie w aptece globulki Hydrovag, polecane sa przy problemie z bolesnymi stosunkami, suchościa pochwy, otarciami po zblizeniach. Globulki zawierają kwas hialuronowy, który powleka błony śluzowe, przywraca naturalne nawilzenie pochwy ułatwiajac tym samym zblizenia intymne.

Gość gość
wiem ze jest coś takiego jak rozszerzacze pochwy. Służą do specjalnych ćwiczeń. Dzięki nim powinno byc lepiej, pomyśl może o ich kupnie.