Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę iśc w białej sukience jako świadkowa?

Polecane posty

Gość gość

Jestem świadkową. Kupiłam sobie biała sukienkę przed kolano, na ramiączkach z błękitnymi "szlaczkami" na całości. Do tego białe bolerko i niebieski buty. Wczoraj ktoś mi powiedział, że nie powinnam iśc w białym. Co Wy o tym sądziecie? Teraz się tym przejmuję, nie chcę , żeby wyszło głupio bo to ślub brata .

Gość gość
Nie powinnas niestety. Bedziesz wyglaala jak konkurencja panny mlodej. Nie wypada.

Gość gość
niedobrze :( tylko ona nie jest cala biała, ma sporo błekitnych szlaczków.. czy to coś zmienia?

Gość gość
Nie zmienia. Biały jest dla pm. Ty jesteś świadkiem to tym bardziej nie powinnaś ubierać sie na biało.

Gość gość
nie powinnaś tym bardziej, że jeszcze chcesz białe bolerko

Gość gość
a jeśli zmienię na niebieskie bolerko?

Gość gość
no wtedy będzie lepiej ale nie szalej z makijażem i fryzurą żeby nie wyglądać lepiej od pm

Gość gość
ubierz stary worek po kartoflach,wlosow nie myj ze 2 miesiace,i nie rob bron boze makijazu NIE MOZESZ WYGLADAC LADNIE TO NIE TWOJE WESELE

Gość gość
Ja bym zamieniła białe bolerko na niebieskie i wtedy będzie dobrze. Na pewno Cię nie pomylą z panną młodą. (Ale na wszelki wypadek zapytaj, czy ona nie ma nic przeciwko. Niektórzy są bardzo uparci w kwestii "białego dla młodej". Po co masz się narażać na nieprzyjemności :))

Gość gość
biel zarezerwowana dla młodej, kup inną sukienkę. Nie wypada iść w bieli.

W białej nie, jedna z zasad ślubnego savoir vivre mówi o tym, że biel w ten dzień jest zarezerwowana dla Panny Młodej. Piszesz, że sukienka jest w niebieskie wzorki, jeśli znacznie przeważają i biel jest tylko dodatkiem, to może być ok. ale jeśli sukienka jest w większości biała to nie bardzo, ciężko ocenić nie widząc sukienki;) Bolerka też nie będziesz nosić chyba całe wesele;)

Gość gość
A jak moja przyjaciółka, u której będę świadkową, będzie miała granatową sukienkę?

Gość gość
To Was pomylą :P

Gość gość
Gdyby jakaś k****a odważyła się ubrać biala sukienke na moim slubie sama bym ja wyprosila.

Gość gość
ale macie problemy ...:D boicie się ,że ktoś z gosci was pomyli? to zapraszacie obce osoby? :D u mnie na weselu jedna dziewczyna przebrała się w koronkową, długą, białą suknię, ale nawet mi do pięt nie dorastała. I nawet tego nie zauważyłam - dopiero później zwróciłam na to uwagę oglądając zdjęcia. Musicie być strasznie brzydkie :P

Gość gość
zamiast bolerko wybierz niebieska marynarkę... będzie ona lepsza bo zasłoni więcej sukienki niż bolerko...

Gość gość
biel zarezerwowana dla Panny Mlodej,dla Pana Mlodego zarezerwowana czern,wiec pilnuj by twoj facet nie ubral czarnego garniaka

Gość gość
nie powinnas - biel jest zarezerwowany dla Panny Mlodej takie sa postawowe zasady savoit vivre! jeszcze tym bardziej jako swiadkowa, dziewzyno pomysl troche

Gość gość
wy jesteście pierdolnięte z tą bielą. chuj kogoś interesuje jak druga osoba przyjdzie ubrana. znam wiele kobiet, które nie miały na swoim ślubie obrzydliwej białej sukienki, tylko były z klasa ubrane. boże, jakie macie problemy. to trzeba być naprawdę tępym żeby na takie pierdolety zwracać uwagę.