Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baron pancerny

Biedni islamiści "poniżani" przez węgrów

Polecane posty

Gość thx84
Jaką oni mają motywację wyrzucając wodę? Moim zdaniem, powinni zostać spałowani i uwięzieni, nawet kosztem dewastacji tego pociągu w trakcie akcji. Nie pamiętam, aby jakikolwiek Polak, Niemiec z NRD, Czech, Rumun, Węgier tak się zachowywali gdy byliśmy narodami uciekinierów, uchodźców. Kurfa mać, ludzie byli wdzięczni, że cokolwiek dostają. To jest obłęd. I sami mężczyźni. Młodzi i agresywni. Ale będę miał ubaw, gdy zaczną rżnąć Niemców. Tylko, że oni będą rżnąć zwykłych ludzi, nie idiotkę Merkel i tą lewacką, nadętą hołotę, która zachłystuje się w telewizjach humanizmem. OBŁĘD.

Gość thx84
Pisząc rżnąć, miałem na myśli rżnąć nożem po gardle :D

Gość gość
Somalijski imigrant przybył do Berlina. Zatrzymuje pierwszego napotkanego człowieka i mówi: – Dziękuję wam. Niemcy pozwolili mi tu mieszkać, dali mi mieszkanie, pieniądze na jedzenie, bezpłatną służbę zdrowia, wykształcenie i żadnych podatków. Przechodzień odpowiada: – To jakaś pomyłka, jestem Afgańczykiem. Somalijczyk łapie drugiego przechodnia i mówi: – Dziękuję za to, że Niemcy są tacy gościnni! – Panie, ja nie Niemiec, ja Irakijczyk! Łapie trzeciego, zaczyna gadkę, a ten odpowiada: – Słuchaj, ja jestem z Pakistanu. Somalijczyk zatrzymuje jakąś kobietę, i pyta: – Pani jest może Niemką? – Nie, jestem z Indii. – Ja nie mogę, gdzie się podziali Niemcy? Hinduska spogląda na zegarek i odpowiada: – Przecież oni teraz pracują.

Gość thx84
Ciebie rżnięcie gardła, też może dotyczyć, więc także uważaj ;)

Gość gość
bedzie niezly cyrk szybko szkopow wylecza z tego z miekkiego serca

Gość thx84
Kawał dobry :D

Gość baron pancerny
Tak jak na filmie bedzie niedlugo w Polsce.

Gość gość
Masakra z tymi imigrantami, w Naszych mężczyznach ostatnia nadzieja.. nie chłopcach, MEZCZYZNACH.

Gość gość
No niestety więcej u nas chłopców jak młodych mężczyzn :(

Gość gość
U nas same geje nikt nie będzie stawiał im oporu