Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 55 lat ,a marzy mi się seks

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne? Ostatnio miałam faceta 8 lat temu , potem jak mnie przypiliło zabawiałam się wibratorem. W końcu się wnerwiłam wszystkie wyrzuciłam.

Gość gość
Proponuje abys napisala do mojej wrozki Sofii i bedziesz wiedziala co zrobic aby miec seks i aby z tego powodu sie nie stresowac. Seks to zdrowie wiec warto zadbac o te sfere zycia. Czesto sie radze Sofii i jestem bardzo zadowolona. E-mail do niej to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja mam 30 i chętnie cię zaspokoje.

Gość gość
Dzięki, ale we wróżkę to i ja się bawię co wieczór fantazjując. Męża mam z tym, że impotent zresztą on i tak wkrótce jedzie w trasę i zostaję sama. Chyba jednak kupię sobie "przyjaciela" tylko powstrzymuje mnie wstyd , że kiedyś trzeba się z tego spowiadać i to jeszcze w tym wieku. Niby ksiądz nigdy nie pytał , ale to obciach zwłaszcza w tym wieku :o

Gość gość
Powtarzam się, ale 30-to latek mnie rozbawił :D

Gość gość
Powtarzam się, ale 30-to latek mnie rozbawił :D

Gość gość
30-latek cie rozbawil?to z kim ten seks?z mezem nie,wibrator nie,mlody nie,to kto?twoj rowiesnik?bleee.Tylko mlody!!!

Gość gośdź
No w sumie nie ma z czego sie spowiadać, a w tym wieku seks to nic dziwnego, zreszta chyba w każdym, co ma wiek do seksu :P A jeszcze jak przyjdzie sie samej spać, tym bardziej należałoby skorzystać z wibrującej mocy :) Do dzieła, niech moc będzie z Tobą :P

Gość gość
Że też nie zostałam wyśmiana na tym forum dziwne ;) 30-to lateka to ja mam syna :) ' Niech moc będzie z tobą" - dobre :D

Gość gość
30-to latka :)

Gość gość
Moc mocą, ale naturalnie najlepiej :p

Gość gość
Sprawa jest prosta. Poznajesz kogos albo juz znasz kogos z kim ten seks bedzie mogl zaistniec, umawiasz sie i dzialacie. Jesli nie masz nikogo takiego zawsze mozesz skorzystac z uslug profesjonalisty lub jechac do senatorium:-D

Gość gość
Sanatorium oczywiscie:-)

Gość gość
hmmm z tym sanatorium to też pomysł, ale samo załatwianie go trochę czasu potrwa.

Gość gość
kobieto zaszalej:) seks to wspaniala sprawa, w kazdym wieku, na pewno znajda sie chetni, tylko na necie nie szukaj bo sami idioci:)

Gość gość
No w tym kraju tak chyba,ze masz sporo kasy i uklady. Chyba duzo zalezy od tego jak wygladasz, wyglad bedzie mial znaczenie przy ewentualnym targecie przyszlych sprawcow. Bo wiadomo,ze sa babki lprzyzqoite i straszne w tym wieku.

Gość jamici
To za cienkie i chyba nie dopasowuje się do ciała, już lepszy z króliczkiem.

Gość gość
Z kasą nie jest źle, podobno nie wyglądam na swoje lata. Zastanowię się :)

Gość gość
To jak nasz kase to nie masz problemu. Jedz sobie na tydzien,dwa do Hiszpanii tam jest dobra atmosfera na takie przygody. Slonce,drinki, poznaje sie ciagle nowe osoby. Na pewno latwiej niz tutaj w plaszczu:-D

Gość gość
Zawsze tą kasą mozesz takze zmotywowac potencjalnego wybranka gdyby sie opieral. A Tobie by sie podobal Skuteczna to karta przetargowa

Gość gość
Nie prowo i wypraszam sobie "stara" :D Czuję się młodo , a że mam potrzeby to co w tym dziwnego ?

Gość gość
Nic ale jak masz kase to gitary nie zawracaj. Tutaj sa sposoby dla tych co kasy nie maja:-D Jak sie ma pieniadze to wszystko ma sie szybko i latwo

Gość gośdź
Chłop chłopem, ale o odpowiedniego niełatwo, poza tym, nawet z prawdziwym, to bez mocy sie nie obejdzie :P A taki przyjaciel z szuflady nie zawiedzie ( zaleca sie zapasowy komplet baterii) :) Nie będzie burczał ( no, może trochę :P ) że o męża zazdrosny, albo że ma kiepski dzień i nie jest w stanie sprostać wyzwaniu :)

Gość gośdź
A, no i jak mąż Cię z nim złapie w łóżku, możesz udawać, jak dasz radę, że nic sie nie dzieje :P

Gość gość
Płacić za seks ? Nie, nie ze skąpstwa, ale jakoś mnie to nie pociąga, nie potrafiłabym się nawet rozluźnić. Odpada :o z

Gość sabaryta
To chcesz realnego seksu czy tylko chcesz sobie go wyobrażać?

Gość gośdź
moim zdaniem jedno i drugie naraz, kobieta przecież!!

Gość gość
Seks. Masturbacja z konieczności jak kupię sobie pocieszyciela. Na razie jeszcze nie wybrałam, chociaż ten z linku powyżej wygląda ciekawie. Teraz udaję się do swojej dziupli, bo M siedzi , a właściwie leży w drugiej.