Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinamaleta

brak miesiaczki test negatywny

Polecane posty

hej dziewczyny,mam takie małe pytanko do was,zazwyczaj moje cykle trwaja 26-28dni dzaisiaj jest 29 dzien i nadal okresu brak,wczoraj robilam test ale wieczorem i wyszedl negatywny.stad moje pytanie czy ktoras z was miała podobnie? mimo zrobionego testu byla w ciazy? moze zbyt szybko go zrobilam,ale podobno w dniu spodziewanej miesiaczki powinien wyjsc wiarygodnie,tylko ze robilam go popoludniu nie wiem juz sama.dodam ze staramy sie z mezem o dzidziusia juz prawie od roku,nie chce znowu sie zawiesc,bo te wyczekiwanie na upragniona dzsidzie jest strasznie wyczerpujace.pozdrawiam

Gość gość
bardziej stawiała bym na test z krwi BETA HCG i takie badanie proponuje zrobić i będziesz miała czarno na białym :)

Gość gość
Jest możliwość że test nie wykazuje a ciąża jest. Hcg z krwi i wszystko jasne.

Gość gość
Mi przy takich cyklach test pozytywny wyszedł na 3 dni przed @ w 25 dc. Gdzie owulacja była w 13-14 dc. W 27 dc wieczorem test pokazał prawie takie same dwie kreski.Wydaje mi się ,że chociaż malutką kreseczkę powinnaś zobaczyć,ale różnie bywa

Gość gość
można mieć regularne cykle a ten jeden właśnie taki z d**y:/ Ja robiłam testy po terminie i nawet ta po 5 dniach była raczej słaba. U koleżanki testy sikane w ogóle nie wychodziły dowiedziała się w 10 tygodniu (czyli 9 i ileśtam dni) przez usg :)