Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem co faceci widzą w siłowni

Polecane posty

Gość gość

Mialam dzisiaj siłke na wf. Podnoszenie jakichś hantli, jakies sprzęty do rzeźbienia klaty i bicków, śmierdzi tylko tam i polamać się można, ch*j z tym

Gość gość
Widać żeś łajza :D

Gość gość
Jestem dziewczyną więc moge :-D pozatym wole pograć w kosza czy gimnastyke :-P

Gość gość
Faceci którzy chodzą na siłownię są o niebo lepsi w seksie niż inni.

Gość gość
Paker ze mnie żaden, ale lubię ćwiczyć. To daje charyzmę i satysfakcję nawet z niewielkich efektów. A ze sportów bardziej ruchowych, że tak to nazwę to uwielbiam jazdę na rowerze (wczoraj zrobiłem ok. 70km) i pływanie.

Gość gość
Tego to nie wiem. Ale jak faceci chodzą na siłkę to ok, co prawda ja lubie szczupłych facetów. Ale lepiej niech chodzi na ta siłkę niż siedzi z piwem przed telewizorem a brzuch coraz wiekszy rośnie

Gość gość
Gość z 12:49 I to jest dobre, żebt sport uprawiać a nie siedzieć na silowni i pakować tylko, a potem calować swoje cudne mięśnie. Typowy narcyzyzm.

Gość gość
Chodzi o to. Że jak masz wytrenowane wszystkie mięśnie lepiej odczuwasz orgazm i masz więcej siły na bzykanie bo kobiety chcą więcej i dłużej.

Gość gość
ja też nie rozumiem, tzn bieganie, pływanie i każdy inny sport tak, ale siedzenie na siłce i wspólne pocenie się? :D śmieszne :D

Gość gość
Tam trenujesz wszystkie mięśnie i to jest ta różnica.

Gość gość
No dokladnie, kobieta zawsze zrozumie :-D zreszta moja ciotka kiedyś stwierdzila, że nie poszła by nigdy na silownie by wdychać pot obcych facetów :-D woli rowerem pojeździć czy pobiegać sobie

Gość gość
Ale autorko faceta z wyrzeźbionym ciałem i wielkim bicepsem to byś chciała co?:P Na takie ciało trzeba bardzo dużo ćwiczyć!

Gość gość
Nie, nie chciałabym. Ja lubię szczupłych facetów. Twarz ważniejsza, bo klate czy bice sobie wyrobisz na siłce, a rysów twarzy nie zmienisz.

Gość MaggieMagMag
Jestem kobietą i chodzę na siłownię. "Pakuję" razem z facetami. Moje ciało stało się ładnie napięte i wyrzeźbione, lecz nie napakowane, cellulit znika. A wy siedzicie na kafe i oceniacie wszystkich z góry i zamiast ruszyć swe leniwe dupska to plujecie tu jadem.

Gość gość
jakim znowu jadem? ja nie rozumiem po prostu, jak można czerpać przyjemność z czegoś takiego i tyle, skoro lubisz to sobie rób :classic_cool: ja wolę iść na długi spacer, bo to mi sprawia przyjemność

Gość gość
Ja też wole iść na spacer i dotlenić mózg. Na takiej silowni to tylko cycki można stracić od takiego pakowania i wyrzeźbia się męska klata i bicepsy...

Gość gość
Hehe :-D