Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ateistka222

Do Polaków za Zachodzie Europy: czy podoba Wam się tamtejsze multi kulti?

Polecane posty

Gość ateistka222

Czy podoba Wam się,że jest tak dużo mniejszości narodowych, szczególnie z Bliskiego Wschodu?Czy czujecie się bezpieczenie w takim społeczeństwie? Jeśli nie,to czemu? Jeśli Wam się podoba,to jakie są dla Was zalety takiego społeczeństwa?

Gość gość
Nie przeszkadza mi to jakos.

Gość gość
Wieśniaro juz zapomnialas jak UE przyjeła 3mln uchodzcow z polski, teraz polska łaski nie robi i ma przyjac tez ludzi z krajow wojny, inaczej wywalic polske z UE i zwrot dotacji i lezycie hahahahahha

Gość gość
Nie podoba mi się, ale już mi się nie chce uzasadniać dlaczego, podobne tematy są od paru dni na kafe, tam się wypowiadałam. W zasadzie nie przeszkadzają mi tylko Azjaci z Dalekiego Wschodu.

Gość gość
Pier/dolone przyglupy, pytala o np UK gdzie od lat gnije w ch/uj mniejszosci, tepe s****wa i bingol oczywiscie :D je/bany chyba spi na tym forum, do roboty w Pl nierobie, dzisiejsze smieci jeszcze nie posegregowane :D

Gość gość
hahaha cebulowy smierdziel wszedzie widzi bingol, w lodowce ma bingol tez :D tepa pała siedzaca w polaczkowie :D

Gość gość
To ze ty jestes przyglupem nie znaczy ze wszyscy. Moze pokazac posty gdzie piszesz identyczne brednie zalogowany jako bingol? cwelu polaczkowy gnijacy u mamusi na garnuszku w Pl. Scie/rwo je/bane

Gość gość
Średnio mi się podoba, za dużo Polaków wkoło, więc jak tylko skończy mi się umowa, emigruję dalej.

Gość gość
no i co z tego, to zaden dowod wieśniaku, kilka osob moze miec ten sam styl lub nasladowac wieśniaku wsioku w PL :D

Gość gość
Taki debil wsiok z Pl jak ty jest tylko jeden :D

Gość gość
hahaha cebulowy smierdziel wszedzie widzi bingol, w lodowce ma bingol tez :D tepa pała siedzaca w polaczkowie :D

Gość gość
Bingol polaczek