Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawil a teraz chce wrocic...

Polecane posty

Gość gość

Hej potrzebuje porady bo od tego rozmyslania sama chyba zwariuje :( . Mialam faceta ktory notorycznie mnie krzywdzil( nie chce o tym pisac doklanie bo wole nie wracac do tamtych chwil z nim) wtedy powiedzielam mu ze jesli nie zmieni zachowania zostawie go dla innego ktory chcialby zemna byc. Niestety takie rozmowy pomagaly na chwile. Wiec sie poddalam . Kiedy zaszlam w ciaze z tym drugim po 7 miesiacach jakby wymiekl. Stracil prace zamieszkal z rodzicami . A ja po rozmowie z tym pierwszym i jego zapewnieniach ze wie co stracil wrocilam do niego. Rzeczywiscie jest lepiej,jakis uraz jednak pozostal i nie potrafimy zyc jak para. Jestesmy chyba razem (jesli o mnie chodzi )ze wzgledu na dziecko. Ojciec dziecka szybko poszukal sobie inna ale kiedy odwiedzal dziecko widzialam ze cos jest nie tak. Po roku oznajmil ze nie jest z nia szczesliwy i chce byc z nami w sensie ze mna i z naszym dzieckiem. Zerwal z nia. Ja go nadal kocham ale nie wiem czy warto tak ryzykowac. Sama jestem na siebie zla poniewaz logicznie byloby czuc do niego nienawisc a ja nadal kocham gnojka i nie wiem jak mam wybrnac z tej sytuacji.:( moze ktos kto ma lepiej poukladane w glowie mi doradzi. Dziekuje.

Gość gość
zrób sobie hanka jeszcze jednego bękarta. tym razem z psem :D

Gość gość
Gosc 15:05 jestes tepa strzala i pies to tobie d**e wylizal.

Gość gość
Jesli potrzebujesz rzezczywiscie porady napisz do mojej wrozki Sofii. Jest bardzo dobra. On Ci powie co on mysli, czuje, co robic. Podaje Ci namiar na nia; tarocistkasofii@wp.pl