Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga111133

podwyższona temperatura w czasie okresu

Polecane posty

Witam. Z mężem planujemy dzidzie już od 9 miesięcy i dalej nic. 2 dni temu dostałam okres ale temperatura w pochwie jest cały czas od 36,8-37,7 co to może oznaczać? czy możliwe abym była w ciąży?

Gość gość
w ciągu 2 dni temp. skacze ci ponad 1 stopień?

dziś już jest piąty dzień a temperatura dalej taka sama, w pierwszy i drugi dzień miałam lekki okres a reszte plamienie

Gość gość
Może to nie okres,a krwawienie śródcykliczne

Gość gość
A okres normalny?

Gość gość
Może po prostu jakies zaburzenia. Test można zrobić, albo bete

u ginekologa byłam ok 3 miesiące temu i wszystko ok, zażywamy z mężem witaminy, kochamy się również w dni płodne, w ostatnie dni płodne również używaliśmy żelu conceive plus

zawsze przed okresem mnie bolał brzuch, piersi i opryszczki wychodziły na tydzień przed i tylko 10 min jak się okres zaczął to brzuch bolała a w tym cyklu nagle nic mnie przed nie bolało ani nic a za to w czasie niby okresu co chwile i jajniki i dół brzucha i kłuło tak i w plecach też i opryszcza się zaczyna pojawiać oraz strasznie mi się spać chce a dziś zgage miałam

Gość jahoda111
a co to za problem zrobic test z krwi? znowu kolejna z pyt na forum i oczekujaca wrozenia z fusów tak jestes w ciazy nie nie jestes to glosujmy! przeciez to bez sensu- nikt tu nie ma kwalifikacji aby ocenic twoj stan, mamy ci zajrzec w krocze na skypie?