Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymieńcie mi plusy jesieni, please

Polecane posty

Gość gość

żebym nie musiała płakać;-(

Gość gość
dobra, sama wymienię: jajecznica z kurkami śliwki i placuszki ze śliwkami i jabłecznik można siedziec w domu bez wyrzutów sumienia, bo w lato trzeba się tłumaczyć z siedzenia w domu, jesienią nie brak szerszeni, komarów, pająków, much, pszczół nie trzeba aż tak bardzo bać się o podlewanie kwiatów kuźwa, ale minusów i tak więcej- za ogrzewanie trzeba więcej płacić;-(

Gość gość
nie pocisz się,łatwiej uprawia się sport,

Gość gość
wraca sezon na moje ulubione ciemne lakiery do paznokci mozna też pomalowac włosy na ciemny kolor, bo latem to jednak anjlepiej się prezentuje złoty blond

Gość gość
to prawda, stopy nie są mokre i cuchnące, to samo pod pachą, a tak to jak taki Stach człowiek chodzi;)

Gość gość
brak kleszczy, wspaniałe wieczory w domu z książką, serialem, filmem, pyszną herbatką, jedzeniem, rześkie powietrze, nie trzeba chodzic tak roznegliżowanym czyli brak obleśnych spojrzeń facetów, i brak koniecznosc***atrzenia na czyjeś gołe brzuchy w ciąży piwnej, przyjemne ciepłe swetry, piekne kolory lisci, babie lato, kasztany, nie ma zaduchu, i to uczucie kiedy wracasz do domu do ciepełka

Gość gość
Halloween, jeśli lubisz obchodzić ❤️

Gość gość
Nie ma niestety żadnych plusów.. Może tylko to, że nie będzie tak śmierdziało na ulicach od tej cebuli

Gość gość
Jak dla mnie jesteń by byla fajna, gdyby nie szkola.

Gość gość
kurde, ale tyle będzie trzebasię ubierać;-( i ciagle obmywać kozaki z tego zimowego gnoju;-(

Gość gość
k****, ciemno będzie cały czas.... ale paździoch ma być ciepły, a potem to z górki do końca roku, od stycznia odliczam czas do wiosny i biorę urlop, by przewegetować jakoś zimę w domu, z żarciem na wynos i filmem w pościeli

Gość gość
Odpoczywamy od upalow. Nie pocimy się. Ubieramy bluzy i trampki. W parku będzie pieknie kolorowo.

Gość gość
Plus jest taki, że złota polska jesień jest piękna a drugi jest taki, że nie ma już takich upałów +35 stopni, że w pracy pot dosłownie lał się ze mnie

Gość gość
mozna tęsknić za latem ,heh

Gość gość
nie ma złotej polskiej jesieni, jest rozklapiocha;-( wolę upał od morzu i od jałowego listopada

Gość gość
mozna się odchudzać, bo owoce nie kuszą az tak bardzo, ale za to człowiek tęskni za innym żarciem tuczącym oj k****, jak zyc/????

Gość gość
wolę jesień niż upalne lato, tyle, ze praca psuje mi każdą porę roku :(

Jak weźmie się pod uwagę złotą polską jesień to nie ma tak źle, gorzej jak cały czas leje, wtedy nie ma faktycznie plusów;) chyba, że siedzenie pod kocem z dobrą książką;)

Gość gość
plus jesieni jest taki , ze baby nie pokazują tzytzków .. Bo latem to tylko w stringah łażą na plażach

Jesień to najlepsza pora roku. 1. Pięknie pachnie 2.piękne kolory na dworze 3. Duo pada 4. Nie ma upału 5. Nie ma cholernego slonca 6. Lepiej misie biega 7. Mój psi staruszek się nie męczy 8. Są grzyby 9. Szybko robi się ciemno 10. W końcu można wyjść z domu i użyć życia 11. Lepiej się śpi 12. Nie ma komarów 13. Żadne biedne zwierzę nie cierpi z pragnienia 14. Mogę nosić ulubione ciuchy Mogę wymieniać bez końca

Gość prawictwo pospolite 193
bez obrazy ale jesien jest kiepska .. Wolę wiosnę

Gość gość
-złote liście -dyniowe latte w starbucksie -luźne swetry -mój kot śpi z nami w łożku

Gość gość
Polki nareszcie zakryją ciałą i przestaną wyglądać jak roznwgliżowane qrviszony. To jeden plus.