Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podpisujcie petycje

Polecane posty

Gość gość
Wyje/bac stad wszystkich ktorzy sa tu tylko dla pieniedzy oraz nedznych polaczkow plujacych na Polske!! Ciekawe jak wtedy beda spiewac hahahaha je/bane zera!!

Gość gość
UKi śmierdzą brytyjskim gownem, niea co tego smrodu znów do PL ściągać.

Gość gość
Wystarczy, że ty wróciłeś. Je/bie w całej PL. :o

Gość gość
Wyje/bac stad wszystkich ktorzy sa tu tylko dla pieniedzy oraz nedznych polaczkow plujacych na Polske!! Ciekawe jak wtedy beda spiewac hahahaha je/bane zera!! xxxxx Hahahaha a ty kim jestes buraczku ćwikłowy :D jak ktos wyjezdza to dla kasy i lepszego zycia, a nie po to aby zarabiac w uk rownowartosc 1500zl :D wiesniaku siedzacy w PL u mamusi na mieszkaniu w gnijacej wielkie plycie :D zakaz wjazdu do mojego Uk takich cebulakow jak ty :D nigdy nie oszczedzisz w gotowce tyle co ja w swym śmierdzącym zyciu :D NIGDY :D

Gość gość
Bingol wypier/dalaj przyglupie, i juz skoncz opowiadac ta swoja historie, dobrze wiemy ze w Pl gnijesz u mamusi w bloku a zaoszczedzone funty to ty widziales na wikipedii :D przegrywie :D do UK wyjechalem do pracy szmato, i tak wtedy myslalem o pieniadzach ale sie to cwelu zmienilo, bardzo zmienilo, i teraz kaska jest na koncu mojej listy powodow dla ktorych nigdy do Polski nie wroce na stale. Ale zebys to zrozumial to musialbys tu byc, co sie nigdy nie wydarzy bo cweli tu nie wpuszczaja, wiec marz dale i sraj szmato z zazdrosci :D widac w kazdym poscie jak srasz, to chwalenie sie nieistniejacymi oszczednosciami, kto normalny tak robi? Tylko dzieciok z gimnazjum dla ktorego jedyna rozrywka jest walenie konia po nocach :D nara przegrancu, zycze powodzenia, moze kiedys zmadrzejesz, z wiekiem sie madrzeje wiec jest jakas nadzieja dla ciebie. :D

Gość gość
taa niezla bajeczka, bingol siedzi w pl i chwali uk :d buahahaha bez sensu :D bingol jest w uk tepa pało juz to kiedys napisal wiesniaku :D takich jak ty angole nienawidza bo zamiast kase inwestwac w uk to wydajecie w tym zassranym polandeszu aby sie nie zawalił z biedy hahahahahah :D i cameron takich jak ty wywali do Pl w 2016 wiesniaku siedzacy po 3 w pokoju i szorujacy gary w londynie :D wąchaj funty cepie :D 🖐️

Gość gość
nigdy nawet z Unii nie wyjdą. xxxx W UK decyduje o tym nie rzad a obywatele w referendum, analfabeto siedzacy w polandeszu. xxxx Bo im się to nie opłaca xxxx Bardzo im sie to oplaci, teraz UK wplaca wiecej niz dostaje z UE glownie za sprawa tego ze polandesz ciagnie wiecej niz zasluguje :D a cebulakow w uk co nie inwestuja zarobionych pieniedzy w UK a transferuja do zdechłego polandeszu powinno sie jak najszybciej wywalic ! 🖐️ wypad do pl ye/bane patrioty :D

Gość gość
Buahaha je/bniety smieciu bingolu, pisalem dla beki w twoim nedznym stylu, w kazdym praktycznie poscie pier/dolisz ze ktos gnije u mamusi w Pl na garnuszku, nie ma co, wyje/bany argument, jasnowidzu od siedmiu bolesci. Dokladnie jest to nielogiczne ze ktos kto broni UK, tak ja ja, gnije w Pl. Ale mysl sieroto co chcesz. W 3 czy 4 w pokoju? :D buahaha to troll opowiadal taka historyjke o sobie, ze mieszkal z 3ma kumplami a ja bylem w szoku jak sie o tym dowiedzialem ze tak mozna, nikt z moich znajomych sie tak nie poniza buahaha wierz lub nie, tak jak powiedzialem je/be to, ale ja tez nigdy nie mieszkalem z kims w pokoju oprocz dziewczyny, tak wiem niezla bajeczka buahahaha co za tepe zero z ciebie, jak mozna tak zyc, to nawet wyobrazic sobie tego nie moge. Co do Londynu to nigdy nawet przez sekunde nie pomyslalem zeby sie tam przeniesc gdzie np wynajem mieszkania to przynajmniej 2x wieksze koszty niz w srodkowej Anglii czyli tu gdzie mieszkam, to tez wg ciebie moze byc bajeczka tepa dzifko :D jesli chodzi o referendum ty naiwny smieciu, to nawet jesli wiekszosc zaglosuje za wyjsciem wyniki moga zostac sfalszowane przez rzad. Pierwszy lepszy artykul tepy bezmozgu http://wgospodarce.pl/informacje/19273-wielka-brytania-podlicza-czy-wyjscie-z-ue-jej-sie-oplaca i nie mysl tepaku ze ewentualne wyjscie potrwa jeden dzien, w traktacie Pl ma 2 lata wiec UK pewnie tez

Gość gość
nie widze tu bingol, tylko same gosc

Gość gość
Buahaha ale dobra niech bedzie, to ktos inny pisze dokladnie te same bzdury, te same teksty, uzywa tych samych buziek, oprocz tego te same teksty o wszystkich, wg niego wszyscy gnija u mamusi na garnuszki w bloku w Pl, oprocz tego wie co kazdy robi z pieniedzmi, jakich ma znajomych i co o nim/niej mysla, czy ze brytyjczycy wszystkich nienawidza oczywiscie oprocz bingola :D no jednym slowem jasnowidz. Ty qrwa nie musiales wyjezdzac, wiesz ile kaski bys robil w Pl bedac w 100% nie mylacym sie jasnowidzem? Buahahaha tepy debil. I jeszcze male wyjasnionko, chodzilo mi o takich polaczkow ktorzy siedza tu TYLKO dla pieniedzy, zbieraja na dom w Pl czy samochod czy inne gowna, znam takich smieci ktorym sie tu nie podoba i oprocz tego nienawidza Anglii i Anglikow a gnija tu od wielu lat, co to qrwa za zycie sie pytam. Deportowac powinni bez gadania takie falszywe sciery i zakaz powrotu!!! :o

Gość gość
Zapomnialem dodac ze nikt nie zna angielskiego oprocz bingola oczywiscie :D ty moze korepetycje zacznij dawac, ty qrwa glabie :D🖐️

Gość gość
Jakbyscie znali to byscie w cebulandii nie siedzieli buahahahaha :D

Gość gość
bede s/ral na wolske bo wolska s/ra na mnie okradajac mnie na zus i nfz pajacyku siedzacy w polandeszu zapamietaj to sobie :D zassarny polandesz :D :D 🖐️

Gość gość
Ja sram tobie do ryja chory dziecioczku gimbazo. :)🖐️ i smacznego