Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy potrafilibyście być z kobietą o tak brzydkich piersiach ?

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę ich.... Mam okropne kompleksy na tym punkcie. Jestem z facetem 3 lata i jestem jego pierwszą. Założę się, że każdego faceta przerosłoby życie z jedyną w swoim życiu kobietą z tak małymi piersiami. I każdego podkusiłoby kiedyś, żeby podotykać coś większego. http://www.fotosik.pl/zdjecie/71a31b71dfbafcc4#

Gość Gdyyyynia
Piekne !. Marzę by takie popiescic

Gość gość
Co ty chrzanisz, przecież masz bardzo ładne piersi.

Gość gość
A co w nich brzydkiego? Owszem są małe, ale za to bardzo kształtne i ogólnie komponują się ładnie ze szczupłą sylwetką. A to że czasem facet może pomarzyć sobie o większych... każdy ma marzenia, kobiety czasem też myślą o innych facetach, o większym penisie, o ładniejszej klacie, itd... Moim zdaniem nie masz się czego wstydzić!!!

Gość gość
Widać, że jesteś jeszcze niedojrzała, kobieta to nie tylko piersi.

Gość gość
Kolejna głupiutka dziewczyna z tego forum, która uważa że faceci kochają kobiety za ich cycki. Same sprowadzacie się do roli przedmiotów i jeszcze uczycie nas facetów, abyśmy w ten sam sposób na was patrzyli i wcale się nie dziwię że dzisiejsi nastolatkowie w ten sposób traktują swoje rówieśniczki.

Gość gość
Też tak myślałam kiedyś, dopóki nie weszłam na to forum.

Gość gość
Moj boze moich bys nie chciala widziec. Twoje sa ladne :) i tak masz male piersi ale pociesz ie tym, ze piersi dziela sie na male,srednie i duze. Asa dziewczyny ktore kompletnie nie maja nic (ja) to jest dopiero tragedia, mam same sutki:(. Ja bym sie dala za twoje pokroic:)

Gość Gdyyyynia
A ja dałbym sie pokroic za "same sutki" - dla mnie to najcudowniejsze piersi na swiecie !

Gość gość
Lol, nie, zapomnij deska

Gość gość
"Strona nie istnieje"

Gość gość
Link nieaktywny - wrzuć ponownie, ale wątpie aby były mniejsze niż mojej narzeczonej.

Gość Iczi
Rozumiem Cie ale niepotrzebnie sie martwisz . Ciesz sie , ze je masz . Male ? to kwestia gustu . Nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba . Nie pisze wiecej bo mi nie uwierzysz i pomyslisz , ze Cie tylko pocieszam . Mnie podobaja sie kazde , ktore sa naturalne i nic przy nich nie majstrowano . Najbrzydsze sa te powiekszone pilki , napompowane , nienaturalne i sztuczne ./ Co 10 lat trzeba isc na wymiane implantow , co dzien je masowac aby poprawic zabuzone krazenie , nie wolno klasc sie na brzuchu . Ciesz sie , ze masz swoje niepowtarzalne . Pozdrawiam i zycze szczescia w zyciu

Gość gość
ja tez chce obejrzec a nie moge. buu.... a lubie male :)