Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetowi wolno zaliczać

Polecane posty

Gość gość

to ze mezczyzna moze zaliczac, nie znaczy ze kobieta rowniez. Roznimy sie wobec siebie, inaczej podchodzimy do przeszlosci seksulanej partnera. Mamy wobec siebie inne wymagania. Ja wymagam od kobiety "małego przebiegu" w zamian ofiarowuje opieke, poczucie bezpieczenstwa, adoracje ktorych to rzeczy wymaga kobieta. Moze zle trafiam, ale jesli znajde kobiete, ktora zorganizuje caly moj czas, wciaz wychodzic bedzie z inicjatywa roznych rozrywek, bedzie mnie obdarowywala prezentami, wciaz okazywala mi swoje zainteresowanie, zabiegała o mnie, wybaczala moje fochy itd a ja bede mogl sobie siedziec z d**a w fotelu i wybrzydzac, to wtedy i ja zmienie swoje wymagania wobec kobiet usmiech.gif

Gość gość
A z jakiej to okazji facet może zaliczać, a kobieta nie?

Gość gość
Jesteś dziewuszko hyba Malo inteligentna skoro z tematu nie wywnioskowałaś moich oberwacji wynika ze kobiety przywiazuja mniejsza wage do przeszlosci seksualnej partnera. Mezczyzni traktuja te sprawe bardziej emocjonalnie, ambicjonalnie (meska duma i te sprawy oczko.gif ) Dla kobiety wazniejsze jest tu i teraz, "przy mnie sie zmieni", "nie wazne co bylo kiedys, on mnie naprawde kocha". Zycie wrazeniami.... mezczyzna natomiast potrafi spojrzec nieco szerzej, polaczyc fakty z przeszlosci i terazniejszosci by moc poprowadzic kobiete i siebie w przyszlosc (badz co badz to mezczyzni poruszaja swiat naprzod, kobiety sa tu wyjatkami, nawet teraz oczko.gif )

Gość gość
To się nazywa generalizacja, badania na ten temat poproszę.

Gość gość
Kobieta nigdy nie używa mówzgu podczas dobierania sobie partnera, one myślą jedynie chcicą i emocjami, a potem dziwią się że faceci ich nie chcą i nie traktują je poważnie. Faceci pochodzą do tych spraw inaczej, bardziej rozsądkiem niż uczuciami, dlatego "chodzimy" z puszczalskimi, a żenimy się z dobrymi kobietami.

Gość gość
Ale kochana moja tu nie trzeba badań chyba to facet podrywa i zapewnia byt? Zabawia? Spójrz na prawiki z tego forum i na to jak gorsze od nich kobiety są w związkach A facet ma budować pozycje w stadzie,byt na używaną kobietę?

Gość gość
17:59 raczej faceci myślą chcicą, 95% tylko by zaliczała. Z pozostałymi 5% idzie pogadać o życiu.

Gość gość
I te 5% was nie podnieca:)

Gość gość
18:01 To już nie te czasy, kiedy facet podrywał i zapewniał byt.

Gość gość
18:06 (ten pierwszy) mnie tam zwierzęta nie podniecają, wolę ludzi.

Gość bla be blu
Dobra dobra Autor ma racje to facet musi niańczyć egoistyczna kobietę,i raczej ona powinna być nieużywana! U faceta liczy się kasa,przebojowość i uroda A inne rzeczy to dodatki U kobiety uroda i dziewictwo chociaż kobiety teraz mają beztroskie czasy i coraz miej od nich sie oczekuje a coraz więcej dostają.

Gość bla ble blu
już nie te czasy, kiedy facet podrywał i zapewniał byt---te czasy te czasy Tylko teraz facet c***y dają a nic nie biorą :) Pozatym jak nie to skąd te prawiczki (spora część to takie dobre chłopaki z osiedla mieszczące się w tych pięciu procentach) Pożary nie oburzaj sie-trzeba było trzymać cnotę

Gość gość
Dlatego ja za takie podejście pierdolę bycie czyjąś żoną (czytaj utrzymanką) i nie mam zamiaru nikogo poznawać, będę szczęśliwa sama niż z myślą, że jestem tylko kawałkiem mięcha dla jaśnie pana.

Gość gość
17:59 raczej faceci myślą chcicą, 95% tylko by zaliczała x Jakby kobiety tak łatwo nie dawały, to by nie zaliczali i zmienili by podejście, ale skoro tego nas nauczyłyście to co się teraz dziwicie? Sorki, ale nie chciałbym na żoną laski co na 2-3 randce wskakuje mi do łóżka, bo jeśli wskoczyła mi, to pewnie też dziesiątkom innym.

Gość gość
Dziewictwo to nie błoną i nie ma z nią nic wspólnego!!!!!! Dziewczyna np.zgwałcona to też dziewica Dziewictwo to decyzja o potratowaniu partnera wyjątkowo,najbardziej jak kobieta może

Gość gość
18:18 skoro trafiasz na takie, które wskakują do łóżka po 2 randkach, to już nie moja wina, zmień towarzystwo.

Gość gość
no a ja nie chciałabym faceta co przeleciał każdą która mu dała, czy też bzykał się z nią na 2/3/4 randce

Gość gość
co facetowi wolno to kobiecie dwa razy tyle :D ja zaliczam facetow i za kazdym razem jestem dziewica :D

Gość gość
no a ja nie chciałabym faceta co przeleciał każdą która mu dała, czy też bzykał się z nią na 2/3/4 randce x Tego na szczęście nigdy się nie dowiesz, bo nawet jeśli facet tak robił, to prawdy całej nie poznasz :)

Gość Taki_jeden_964
Facetowi wolno zaliczać xxxx co najwyżej egzaminy na studiach :)

Gość gość
18:47 Ty od kobiety też niekoniecznie się dowiesz prawdy.

Gość gość
Owszem nie dowiem się i wiem o tym doskonale ze kobiety zawsze zaniżają ilość partnerów, ale jeśli dziewczyna szybko wskoczy mi do łóżka, to już wiem jaka jest prawda :)

Gość gość
18:56 szybkie wskoczenie do łóżka to pojęcie względne.

Gość gość
facet musi zaliczać kobieta musi być porządna. takie są wymagania wobec siebie. kobiety wyzywają od prawiczków a faceci od dzi/wek. Kobiety wymagają doświadczenia a faceci wymagają cnoty.

Gość gość
19:03 Ja tam bym się brzydziła używanego faceta doświadczonego HIV-em.

Gość Taki_jeden_964
facet musi zaliczać kobieta musi być porządna. takie są wymagania wobec siebie. kobiety wyzywają od prawiczków a faceci od dzi/wek. Kobiety wymagają doświadczenia a faceci wymagają cnoty. xxxxx Mnie nie obchodzi czego kobiety ode mnie wymagają, ja wymagam sam od siebie. :) Tłumaczysz tak żebyś mógł sobie bez wyrzutów p*****ać ? :)