Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17latka w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna ma 17 lat, a ja 21. Niecały tydzień temu dowiedzieliśmy się że jest w ciąży. Ja naprawdę nie wiem jakim cudem bo raczej zawsze się zabezpieczaliśmy( pewności nie mam bo czasami brała tabletki i mnie przy niej nie było). Tylko od momentu kiedy się dowiedziała o ciąży kompletnie unika ze mną kontaktu. Nie odpisuje, nie odbiera, nie odczytuje wiadomści... Ogólnie jakby zupełnie "olała" ten temat i nie przyjmuje go do wiadomości. No i wiem ze Snapów ( to takie zdjęcia na portalu) że pali, no i to mnie właśnie już totalnie zdziwiło że pije i to z jakimiś obcymi ludźmi w klubie. Od tego tygodnia rozmawiała ze mną raz, a właściwie to tylko napisała że mam się nie przejmować i dać jej trochę czasu a ona coś wymyśli, a potem oczywiście nie odpisywała. Dodam że to nie jest tak ze mnie nie kocha, bo wiem że kocha no i strasznie mi jej brakuje i jej przyjaciółka ( która najprawdopodobniej nie wie o ciąży) napisała mi ze nie wie co się z nią dzieje ale jest strasznie smutna. Tylko kurde jest taka smutna a dzisiaj poszła do klubu a w niedziele była na domówce...no i nw jak ją namówić do usunięcia ciąży w jakiś normalnych warunkach, bo ona pewnie zacznie robić jakieś głupoty ze sobą i swoim ciałem ( a jest do tego zdolna) a nie chce żeby sobie coś zrobiła.

Gość gośćiowa89
Czas poinformować rodziców zanim zrobi coś czego będzie żałować

Gość gość
Akurat rozmowa z jej rodzicami jest wykluczona. Są to tak strasznie specyficzni ludzie, że ja osobiście bym się nie podjął.

Gość gość
"pewności nie mam bo czasami brała tabletki i mnie przy niej nie było" Tak się kończy brak edukacji seksualnej w szkołach. Co to znaczy czasami brała tabletki? Dlaczego do niej nie pojedziesz i nie "zmusisz" do rozmowy z tobą?

Gość gość
No ale ja nawet nie wiem co mam jej powiedzieć bo ona uważa że wszystko zrobi sama, a jej metody raczej do najlepszych nie nalezą

Gość gość
Ty chłopie masz 21 czy 12 lat?? Idź, powiedz swoje, jak nie chce dziecka to idźcie do lekarza a jak chce to potrząśnij nią niech się ogarnie i powiadom rodziców bo i tak się dowiedzą.

Gość gość
O prosze ja tez mialam 17 lat kiedy zaszlam w ciaze, kiedy urodzilam mialam 18 , teraz moj syn ma 16 lat i jest super facetem