Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saureus

Handmade, co sądzicie? :)

Polecane posty

Gość saureus

Mam do pokazania kocyki dla dzieci, całkowicie handmade. Ciekawią mnie wasze opinie na ten temat, produkty są na sprzedaż :)

Gość gość
no to pokazuj

Gość gość
O nieeee, tylko nie handmade, teraz pełno takich brzydactw :O

Gość gość
Ja uwielbiam takie rzeczy. I sama robię. Wolę to niż masową chińszczyznę. Mi sprawia ogromną frajdę robienie szydełkiem czy szycie

Gość gość
rzeczy są fajne ale uważam że jest tego przesyt na rynku.

Gość alicja888
Faktycznie, ostatnio na rynku jest tego mnóstwo. Dlatego ja nic takiego nie kupuję, ale robię sobie na własny użytek. Ostatnio wykonałam - na przykład - taki naszyjnik: http://szpargaly.pl/styl-zycia/naszyjnik-z-drewnianego-zlota/ . Kurczę, może nie jest jakiś super, ekstra, ale na kilka imprez wystarczy. Na pewno jakość lepsza niż tych z HM i innych.

Gość gość
Może zechciałabyś przesłać swoje prace do nas? Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym!

Gość gość
Ja od roku sama dziergam takie cudenka jak zabawki dla dzieci ( książeczki, lalki szmatki, kocyki, rożki i tp... Wypełnienie kupuję z tej firmy ponieważ mają bardzo dogodbne ceny jak ktoś chce kupić wiecej http://mtk.com.pl/