Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja pertole, kafeteria to zbiór samego lewactwa

Polecane posty

Gość gość

i głównie chodzi tu o kobiety. Jakakolwiek krytyka w stronę uchodźców jest przez nie odbierana jako przejaw zacofania, katolstwa, rasizmu i ksenofobii. Gdyby rzeczywiście byli to uchodźcy to sprawa może nie była by aż tragiczna, ale większość z tych ludzi to faceci w sile wieku. Kobiety i dzieci to znikomy procent, a przecież to przede wszystkim im daje się azyl. Jakakolwiek chęć wytłumaczenia kończy się powyższymi oskarżeniami lub przytaczaniem przykładu Polaków, bo również pchają się na zachód. Owszem, ale większość z nich zasymilowała się i uczciwie pracuje, a przede wszystkim nie ucina innym łbów w biały dzień i domaga się coraz to większych praw. Jest wśród nich patologia i to dużo, to prawda, ale stanowi tylko część całej ludności. I tak baby mają to gdzieś i mówia swoje. Jak to się stało, że faceci jakoś zdrowiej patrzą na całą sytuację, a kobiety łykają wszystko co popularne media powiedzą?

Gość gość
Ja jestem kobieta i uchodzcow zapakowalabym na statek i odeslala skad przyszli. I nie jestem w tym odczuciu osamotniona.

Gość gość
I chwała Ci za to, bo zdecydowana większość kobiet tutaj ma klapki na oczach i nie widzą tego jak Europa jest przez nich niszczona, zasłaniajac się tolerancją.

Gość gość
nie wydaje mi się miałem raczej odwrotne wrażenie że tępi się tu lewactwo z dużym zaangażowaniem ale może się zmieniło co do uchodźców to jak do tej chwili nikt nie wytłumaczył mi dlaczego nie zatrzymuje się tej fali po drugiej stronie Morza Śródziemnego, budując tam obozy dla nich wyjdzie to taniej i będzie dużo bardziej bezpieczne szantaż emocjonalny w wykonaniu lewackich kretynów nie działa na mnie i coraz mniej jest skuteczny w całej Europie kiedyś te młoty a la Sadurski, Środa, Żakowski obudzą się gdy następcy Breivika na zmianę z "uchodźcami", będą do nich strzelać ale wtedy już będzie za późno

Gość gość
co do słówka tolerancja to znaczy ono tyle co znosić toleruję czyli znoszę z grymasem niechęci homoseksualistów lewaków innowierców obcych po prostu znoszę ich w imię człowieczeństwa ale nie aprobuję ich jako wzorca postępowania jako nosicieli istotnych wartości po prostu cierpię i znoszę lewica manipuluje słowami i zmienia ich znaczenie im nie chodzi o tolerancję tolerancja generalnie jest w krajach zachodnich ich chodzi o uznanie, aprobatę wręcz entuzjastyczny stosunek do ich ideologii