Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciągle ze nim tęsknię

Polecane posty

Gość gość
no to świetnie.. ciężko mi to przyjąć. Kiedyś potrafiłam chyba być bardziej wesoła. Teraz też jestem ale nie tak często i mocno. Na ogół też się nie martwię i nie rozpamiętuję. Czasem tylko przychodzą gorsze dni. Nie rozumiem czemu mnie to spotkało.. nigdy nikomu nic złego nie zrobiłam..

Gość Zapomniana dziewczyna
Ja też nikomu nic złego nie zrobiłam, chciałam tylko z nim być, poprostu być bo był jednym z z naprawdę bardzo niewielu facetów w moim życiu na któryc mi zależało i do któryc coś poczułam, niestety mnie odracił po jakimś czasie, do dziś cierpię, czesto mam napady zdołowania i przygnębienia, zupełnie jak u ciebie autorko.

Gość gość
Jeśli nie masz tak że przez minimum 2 tygodnie NIC Cię nie cieszy, to nie depresja. Nie daj się nastraszyć kafeteryjnym dyżurnym psycholożkom ;)

Gość gość
Nie dyżurnym psycholożkom tylko osobie,która sama boryka się z depresją. Każdy dzień jest męka, głowa pęka od myśli, mimo długiego snu rano nie ma się siły do życia, najlepiej z łóżka by się nie wyszło. Raz parę dni jest lepiej raz gorzej, taka chustawka.

Gość gość
Dokładnie tak to wygląda.

Gość adamVesterålen
znajdz przyjaciela... Tu jestem. On 28.

Gość gość
nie potrafię chyba. Ostatnio coś jest gorzej. Mimo że upłynęło tyle lat to przez ostatnie kilka dni tęsknię bardzo. Rozrywa mnie od środka. Nie potrafię sobie poradzić..

Gość gość
Ciężką masz sytuację. Nowa pasja, pies kot królik?...

Gość gość
mam kotka :) więcej niestety nie mogę bo rodzice nie pozwalają na trzymanie zwierząt. Dzięki Wam za to że mnie chociaż rozumiecie, albo przynajmniej staracie zrozumieć. Nikt nigdy nie chciał. Ani nawet ze mną pogadać. Skończyło się jedynie na tym, że to ''palant'' itd. I na tym koniec. Z tym, że ja to wszystko wiem ale nie poradzę nic na to, że serce nie wybiera. Kocham go mocno ciągle chociaż wiem, że nigdy z nim nie będę. Możecie mnie wyśmiać ale ja nie potrafię przestać, nie potrafię

Gość gość
jakby ktoś jeszcze chciał się wypowiedzieć/ pogadać to będę wdzięczna :)

Gość gość
może seks ci pomoże, zmyślne pozy, zawsze coś nowego, nie można tal w kółko o jednym, zaszalej, widziałem świetne zabawki na baterie, producent gwarantuje długą żywotność i satysfakcje :)

Gość gość
hahah :D to odpada. Nie jestem jeszcze gotowa na zbliżenie z mężczyzną. Nie chodzi już o niego nawet ale ogólnie bo jeszcze tego nie robiłam