Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zabrać ze sobą na pierwsze wędkowanie laika?

Polecane posty

Gość gość

Co zabrać ze sobą na pierwsze wędkowanie laika? Wybieramy się bladym świtem, jest już trochę zimno z rana, w sumie nie wiem co poza wędkami i krzesełkami plus przynęty zabrać?

Gość gość
Ciepłe ubranie Termos z gorącą herbatą/kawą Chleb - by ugniesc z niego i wody przynętę jak skńczą sie robaki I Ważną Kartę wedkarza bo Bez niej można zapłacić kare

Gość Jazgarz
No mnie się raz zdarzyło pojechać bez karty i w ogóle zapomnieliśmy o tym, efekt był taki, że załapaliśmy mandat heheh, no ale cóż, straznik był nieugięty. Na ryby warto też zabrać jakieś gotowe jedzenie do przygotowania na szybko, bo niestety jak się człowiek zasiedzi to zapomina o bożym świecie,a zwykle nie ma żadnego sklepu w okolicy, gdzie można kupić. Podpowiem z http://jemy.biz/ są takie opakowania w ktorych wystarczy wrzucić na 3-5 minut do garnka, podgrzać i masz pełnowartościowy posiłek - nie mylić z zupką chińską (bleeehhh)

Gość gość
Piwo :-) Czym się różni wędkarz od rybaka? Rybak wraca do domu z rybami, a wędkarz z wędkami!

Gość gość
taka pierwsza wyprawa musi być ekscytująca :)

Gość super wędka Kormoran węglówka
stary wędkarski zwyczaj to zabranie ze sobą mydła i ręcznika,bo jak się g... złowi to trzeba mieć czym ręce umyć i wytrzeć...;)

Gość gość
no zdarzają się bardziej udane połowy i mniej, ja zawsze mam mnóstwo ciepłych ubrań, gorące picie, jedzenie, i mogę tak wiele godzin łowić, no i trzeba dobrać artykuły wędkarski do łowiska, do rodzaju ryb itp. ja chętnie korzystam ze sprzętu m.in. http://www.expertfloat.pl/

Gość gość
Zaneta przynęta cały sprzęt siatka wiaderko szczypce jedzenie picie

Gość gość
gumki bo jak jakaś dziunia ciebie nad woda zlapie to przed tryplem sie musisz zabezpieczyć:-P

Gość gość
''Ciepłe ubranie Termos z gorącą herbatą/kawą Chleb - by ugniesc z niego i wody przynętę jak skńczą sie robaki I Ważną Kartę wedkarza'' najlepsza odpowiedź.

Gość gość
Polecam www.wedkarstwo.fishkon.pl tu znajdą i laik i profesjonaliści coś dla siebie :) to hurtownia wędkarska, mają niemal wszystko co będzie tylko potrzeba. To, co będzie potrzebne ściśle zależy od tego gdzie, kiedy i na co będziecie iść :)

Gość gość
Wszystko co potrzebne do wędkowania z zakresu akcesoriów znajdziesz na www.iPerch.eu można im zaufać, mają szeroki asortyment.

Gość Krajczan
Polecam wyposażyć się w plecak Fish Dry Pack który jest wodoszczelny i uchroni nasze rzeczy przed niekontrolowanym wpadnięciem do wody. Bardzo dobrze wykonany oraz szczególnie przydatny nad wodą.

Gość gość
Warto zapoznać się z ofertą sklepu www.Iperch.eu , znajdziesz tam wszystko co potrzebne na pierwsze wędkowanie.

Gość gość
Moim zdaniem wystarczy wejść na przykład do sklepu - www.FishingCenter.pl - tam można kupić wszystko, co niezbędne do wędkowania.

Gość gość

Jeżeli dopiero rozpoczynacie swoją przygodę z wędkarstwem to musicie zainwestować w porządny sprzęt wędkarski. Polecam wam zajrzeć na stronę rkbaits.pl Od nich zakupicie dobry sprzęt w niewygórowanych cenach.