Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszek , płyn czy kapsułki

Polecane posty

Gość gość

Wiem to dział dot macierzyństwa alee większość z was ma duzo prania . Mozecie napisać czego używacie ? Proszek , płyn czy kapsułki do prania ? i jakiej firmy

Gość gość
Płyn persil. Ale gdy go skończę to przerzucę sie na kapsułki, bo obecnie, gdy po wlaniu płynu do pralki chcę coś dołożyć, to płyn spływa mi po szybie i kapie na podłogę.

Gość gość
Obecnie mam plyn Persil ale nie jestem zadowolona . Wcześniej miałam plyn OMO i wydaje mi sie ze lepszy .

Gość gość
różnie,zależy jakie pranie

Gość gość
jedno wam powiem, jak włączacie pranie z opóźnionym startem, to możecie używać tylko proszku! ja piorę nasze w proszku z Niemiec, a niemowlęce w płatkach mydlanych

Gość gość
od lat prałam w dobrych proszkach, niestety trzeba bylo mozolnie czyscic pralke, nie zawsze sie dobrze wypłukało jak za duzo napakowalam;( teraz od około 4 miesiecy piore tylko w kapsułkach - ariel najlepszy - persil wypada bardzo słabo, i jestem mega zadowolona, oszczedzam na dodatkowych plukaniach, ubrania sa miekkie, pieknie pachna i juz nie musze czyscic pralki!

Gość gość
Kapsulki ariel i ewentualnie jakis płyn, silan moze byc

Gość gość
Kapsułki vizir, najbardziej lubilam z takim kwiatuszkiem podobnym do rumianka, przepiekny zapach, ale nigdzie już ich nie mogę znaleźć :(

Gość gość
ja tak samo kapsułki vizir, piękny zapach.