Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keeejti

mąż zmusza mnie do wesela kumpla

Polecane posty

Gość keeejti

Witam, za miesiąc wesele kolegi mojego męża, ma być świadkiem mówił, że zrezygnuje, ale miesiące mijały. Do ślubu został już tylko miesiąc i okazuje się, że sprawa nie została w żaden sposób ruszona. Ani w jedną, ani w drugą stronę. To czy będzie świadkiem-jego sprawa. Mąż wiedział, że nie lubię ślubów tym bardziej kościelnych i tego typu wesel a do każdego mnie zmusza. Dla mnie to jak tortura nie znoszę tego. Naprawdę tego nie lubię, ale dla jego kuzynki się poświęciłam. Ciągle się poświęcam. Ile jeszcze ? On nigdy się nie poświęcił odkąd jesteśmy razem 7 lat (za miesiąc rok po ślubie cywilnym) obiecuje mi imprezę, jakąś rozrywkę większą niż TV i cztery ściany. Mieliśmy teraz burzliwy okres prawie się rozstaliśmy. On teraz mówi, że to czy będzie świadkiem zależy od tego czy z nim pójdę. Odpowiedziałam, że nie zrzuci na mnie odpowiedzialności za to, że tak późno się chce wycofać z tego świadkowania (chce iść ale nie jako świadek nie lubi być w centrum uwagi). Czy ja naprawdę kolejny raz mam ulec? I tak całe życie ja będę się poświęcać a on nic? Doradźcie coś proszę..

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu poszła. Ślub to ważna uroczystość, na którą nie chodzi się dla własnej przyjemności, tylko po to, żeby przyjemnie było młodym. A kwestię ustępowania i "poświęcania się" powinniście omówić osobno.

Gość gość
On nigdy się nie poświęcił odkąd jesteśmy razem 7 lat (za miesiąc rok po ślubie cywilnym) obiecuje mi imprezę, jakąś rozrywkę większą niż TV i cztery ściany. xxx nie lubisz wesel, nie lubisz imprez a czekasz na imprezę którą ci obiecał??? nic nie rozumiem!