Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Desmoke opinie

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje opinii o tabletkach Desmoke - czy ktoś z was korzystał z tych tabletek na rzucanie palenia? Jakie opinie? Jak efekty?

Gość gość
Desmoke to tabletki z nikotyną? Jak z nikotyną to nie polecam...

Gość gość
A jak działa taka hipnoza?

Gość gość
Hipnoza działa tak, że dzięki sugestiom w naszym mózgu wytwarza się wstręt do nikotyny i papierosów - przestają smakować...

Gość gość
Ja byłam na terapii hipnozą i mi pomogło. Mój mąż tak samo - -nie palimy już 2 lata. Po terapii dostaliśmy tez takie nagrania hipnozy do odsłuchiwania dla wzmocnienia więc jak najbardziej je polecam bo pozyczyłam koleżance i też rzuciła palenie z samymi nagrania hipnozy. Z desmoke i innych tabletek nie korzystałam bo sporo osób piszę, że to nie działa tak więc szkoda mi było pieniedzy...

Gość gość
kupiłam wczoraj e nagrania hipnozy i ie palę dziś - -ani jednego papierosa - -nie czuje potrzeby :)

Gość gość
u mnie także działają te nagrania hipnosencja :)

Gość gość
Niestety tabletki w moim przypadku były nieskuteczne. Co prawda nie stosowałam Desmoke, ale boję się, że mogło by być podobnie. A powiedzcie mi jeszcze z tą hipnozą na rzucanie palenia, czy to jest tak, że podczas odsłuchiwania tych nagrań dzieje się coś szczególnego?

Gość gość
ja tez desmoke brałem i nie paliłem ale zacząłem palić jak odstawiłem... Ta hipnoza narazie działa pozytywnie nie palę tydzień - nic szczególnego się nie dzieje - poprostu znika ochota i pojawia sie wstręt do fajek