Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nicorix opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos brał tabletki na rzucanie palenia nicorix? Jesli tak to opiszcie jakie efekty i jakie opinie po tych tabletkach?

Gość gość
nicorix to ja pierwsze słyszę, chyba najpopularniejsze są desmoxany czy nicorette....

Gość gość
No nicorix to jakieś nowe tabletki na rzucanie palenia ale czy to jest skutecznie to nie mam pojęcia...

Gość gość
Ja czytałem ostatnio, że hipnoza jest naprawdę bardzo skuteczan w rzucaniu palenia - -ponad 90% skuteczności wg badań to znacznie lepiej niż tabletki na rzucanie palenia

Gość gość
Studiowałem psychologię, co prawda mieliśmy bardzo mało o sugestiach, ale jeden fajny wykładowca, który interesował się hipnozą i sugestiami, powiedział, że człowiek może sobie "wmówić" wszystko. Jeśli programujesz się w odpowiedni sposób, że nie lubisz jabłek, to przestaniesz lubić jabłka. Jeśli programujesz się (też w odpowiedni sposób), że zarabiasz 10 000 zł miesięcznie, to dojdziesz do tego. I to samo jest z paleniem. Czasem wystarczy podać jedną skuteczną sugestię i przestajesz palić tak samo szybko jak zacząłeś.

Gość gość
ta hipnoza na rzucenie palenia pomogła :) Polecam

Gość Gryfcok
„Odzwyczajacz”ten będący mieszanką kudzu, zielonej herbaty i kurkumy, rozprowadza jakaś firma z siedzibą w Panamie, której certyfikat, to zwykłe oświadczenie z nieczytelną parafką, warte mniej niż papier toaletowy.Brak adresu polskiego dystrybutora(tylko telefon) Skąd ta potrzeba zmasowanej reklamy? Pewnie dlatego, że reklamowany środek jest ok 3X droższy niż oryginalny kudzu root,środek którego skuteczność była już omawiana na forum. Jeśli więc ma mi pomóc kudzu, to wolę za czystą jego postać zapłacić 40zł miesięcznie niż 100zł (promocyjnie!) za wątpliwej skuteczności dodatki do kudzu.

Gość Karolina1234567
Nie kupujcie tam!!!!!!!!!!!!!!!! Zapłaciłam gruby hajs za zamówienie. Nie dotarło do mnie + na stronie brak kontaktu z producentem / sprzedawca + na email, który podają do kontaktu dostaje się zwrotki, że nie działa + regulamin dotyczy jakiejś firmy z ameryki łacińskiej (sprzedającej również specyfiki na odchudzanie/ potencję) + zadzwonili do mnie po zamówieniu, żeby coś dodatkowo wcisnąć a jak oddzwaniam ( godz: 23:35) to wszyscy konsultanci zajęci / proszę zadzwonić później !!!!! Tym samym kontakt niemożliwy. Ściema i złodzieje!!!! Jak do jutra nie dostanę zwrotu kasy to postaram się aby zainteresowali sie nią wszyscy. I pieniądze oddzyskam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Goszata87
Ja tam zakupiłam i bardzo sobie cenie ten specyfik. Dwa miesiące brałam i chęć po papierosa znacznie spadła. Na chwilę obecną nie zamierzam odstawiać.

Gość Jawski86
Zentharion dzięki za link. Byłem trochę sceptyczny co do tego produktu jednak historia przekonała mnie. Na chwilę obecną, 2 tygodnie bez papierosa. Polecam.

Gość Jawski86
Zentorin * :P

Gość gość
Zentorin, fajna historia opisana. Skusiłem się, czekam na przesyłkę i mam nadzieje, że mi pomoże bo walczę z nałogiem już prawie 2 lat i nic nie pomaga.

Gość BrunatnyBorsuk
Mnie osobiście do zakupu zachęciła strona https://muxpoznan.pl/ Fajnie wszystko opisane + podzielenie się własną historią. Polecam.