Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MartusiaW

Wczasy za granicą proszę o radę

Polecane posty

Od lat chciałabym jechać za granicę na wczasy. Niestety nie stać mnie na wykupienie standardowej wycieczki w biurze podróży. Nie znam tez dobrze żadnego języka obcego więc boję tak pojechać w ciemno. Czy ktoś mógłby poradzić mi jakieś zaufane miejsce, ale sposób żeby w tym roku wreszcie się udało ?

Gość MariannaKrolowa
Może po prosu poćwicz trochę angielski. To będziesz mogła znaleźć sama oferty w Internecie. Ja np. nauczyłem się błyskawicznie angielskiego z kursem Emila Krebsa. Zawsze będziesz czuła się pewnej jak nauczysz się chociaż angielskiego komunikatywnie. Jakby co kurs dostępny jest na stronie: http://www.krebsmethod.com/about

Gość gość
Last minute polecam;) Ja byłam w tym roku na Rodos all inclusive, tydzień hotel przy samym morzu, za osobę 1050 zł, za 2100 spędziliśmy fantastyczny tydzień, trochę zwiedzania, trochę leżenia;) Ludzie z naszego hotelu płacili za niego po 2700 od osoby;pp Siedziałam kilka dni przed kompem na zmianę z mężem, przeglądając oferty;p Polecam wakacje.pl- jak znajdziesz ofertę dzwonisz i rezerwujesz;)))

Jeśli bardzo nie chcesz wykupować całych wczasów to myślę, że powinnaś poduczyć się chociaż podstaw języka obcego... mimo wszystko wypada zarezerwować jakiś hotel, zamówić coś do jedzenia...będziesz się czuła bardziej komfortowo. Albo można jechać z kimś kto zorganizuje wypad :D