Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

interpretacja testu ciązowego pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Dzisiaj lub jutro mam mieć okres. Zrobilam przed chwila test ciązowy bo mam objawy ciązowe(lub je sb wmawiam) ale wmawiać sobie nie moge bólu piersi i podbrzusza(co moze oznaczać również @). Piszę,zebyscie mi doradziły. Może któraś z was tez tak miala. Zrobilam test i druga kreska była na 100% ale jedynie pod światło. Ponadto jest ona pomiedzy kreska kontrolną a testem(T) nie wiem czy to jakis wadliwy test czy moze faktycznie jestem w ciązy. Doradzcie prosze. Czekam z niecierpliwością na wasze odpowiedzi!:*

Gość gość
Prosze o pomoc!

Gość gość
Nie jesteś w żadnej j*****j ciąży. Zrób sobie następny test.

Gość gość
Nie potrafisz odpowiedzieć bez nerwów?

Gość gość
Dziewczyny piszcie

Gość gość
Moze zdj podesle to zobaczycie. Przy swietle dxiennym tez widac ale teraz widac na zdj

Gość gość
Zrob drugi test jutro. Piersi jak najbardziej mogą boleć z "urojenia",np ze strachu przed rakiem piersi. Więc myślę że na urojona ciążę też. Podbrzusze także. Zrob test będziesz wiedzieć

Gość gość
Nawet przez chwile o raku nie pomyslalam i jakimkolwiek strachu. Skad ten ponysl? Nie jestem idiotka. Moze sobie wmawian inne objawy ale wiem co czuje. Boli podbrzusze i piersi. Albo na okres albo ciąza a nie zaden rak

Gość gość
Kurde na zdj tez slabo widac . ale ja widze ją pod swiatlo dzienne wyraznie

kup drugi tekst i zrób go nad ranem przy pierwszej wizycie w WC, ten już jest raczej nieważny i niewiele z niego wyczytasz. a te objawy to chyba i tak za wcześnie na ciąże, mimowszystko stawiam na @

Gość gość
Soryy zle Cie zrozumialam. Moze i urojona ciaza nie wiem:(

Gość gość
Błagam dziewczyno nie zakładaj już tematów na ten sam temat ...test jest negatywny ...jak może wyjść kreska poza miejscem gdzie powinna być.też wiele razy sie dopatrywałam na siłe drugiej kreski ale w rezultacie cuąży wtedy nie było

Gość gość
Powiekszam zdjecie nawet i nic nie widze... powtorz test z rana za 2-3 dni. Zycze aby bylo po Twojej mysli :)