Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet około 30 i powyzej

Polecane posty

Gość gość

jak byłma młodsza to nienawidziłam bycie ocenianą przez jakieś grupki modych facecików kiedy np szłam ulicą (zreszta zawsze byłam i jestem ubrana skromnie, w dżinsy, koszulkę bez dekoltów więc niczym nie prowokuję) i myślałam, że jak bedę starsza to to sie wreszcie skończy a tu niespodzianka, nadal czuję sie oceniana przez gimbazę!!! jak idę gdzieś sama, gdziekolwiek, czy do biedry, czy wyrzucajac śmieci marze o tym by nei trafić na zadne grupki....;/ czy to nie jest tragikomedia, ze oni muszą każdą kobietę przechodzacą ocenić? ;/ a czym to sie objawia? tekstami które słyszę, jakiś szczylek mówi do drugiego "na ile oceniasz" no żenada.....

Gość gość
aha i pytanie brzmi: czy wy też sie z tym spotykacie? może ja to dostrzegam a wy po prostu nawet tego nie widzicie?

Gość gość
masz urojenia

Gość prawictwo pospolite 193
jak będziesz miec 40 lat to ci minie

Gość gość
zapewniam, że nie mam urojeń

Gość gość
chciałabym by tego zjawiska nie było ale jest i jest obrzydliwe

Gość prawictwo pospolite 193
wiesz jak ja jeszcze byłem młody miałem 17 lat to rzeczywiscie kilka moich nauczycielek robiło wrażenie ..na nas chłopakach Byla taka jedna co nas uczyla wychowania do zycia w rodzinie ale odzywała sie do nas jakby miała na coś ochotę . .Poza tym tradycjnie przychodziła na lekcje w czarnych legginsach z tyłkiem na wierzchu i każdemu zaczeło odbijac ..

Gość gość
Myślę ,że chcesz się dowartościować poprostu,albo chcesz być zauważona.

Gość gość
załóż burkę to nie będą mieli czego oceniać :)

Gość gość
chyba sobie zartujesz...czy ja pisze, że oni sie za mną drą "ale laska!!"? nic takiego nie piszę, piszę, że jestem oceniana a jak to nie bede pisać bo to nie istotne. nawet jakbym sie im podobała to zbierałoby mi się tylko na nudności, to ma być dowartościowanie? że jakieś dzieci 10, 15 lat młodsze się na ciebie gapią? chyba tylko dla ciebie ;/

Gość gość
koiety piszcie jak wy macie

Gość prawik31
"to ma być dowartościowanie? że jakieś dzieci 10, 15 lat młodsze się na ciebie gapią? chyba tylko dla ciebie ;/" ja bym nie miał nic przeciwko :)

Gość gość
ja pytam o sam fakt bycia ocenianą przez niedojrzałe chłopięta

Gość gość
akurat ja uważam legginsy za komiczne i brzydkie, w zasadzie to nosze głównie spodnie, nawet spódnic nie noszę, wiec mam chyba prawo czuć się bezpiecznei i normalnie?

Gość gość
"wiec tradycyjnie pojawiały sie gwizdy w klasie wsród chłopaków " gwizdy aprobaty, czy dezaprobaty?

Gość gość
niestety tak jest ze kobieta jak gdzieś idzie sama albo jest w grupce innych kobiet jest narażona na ocenianie i komentarze. Kobiety też tak powinny zacząć robić w stosunku do facetów, tylko problem że w Polsce nie ma za bardzo na co patrzeć. Młodzi najczęściej niscy i chuderlawi. Ok i po 30scte szybko dziadzieją- brzuchy, zakola.

Gość gość
gość dziś dużo racji, kobiety nie mają spokoju, ładne- bo są natarczywie zaczpepiane, brzdkie bo są wysmiewane....co tym leszczom daje prawo do oceniania nas jak konia na targu? ja nawet na nich nie patrzę, chcę przejść od punktu a do b

Gość gość
ja sie ubieram tak seksownie jak myszka miki, no kurdę, dżinsy, jakieś bezowe baleriny kapciowate, zwykła bluzka która niepokazuje ani milimetra cycka, żadnych szminek na gębie tylko zakrycie zaczerwienień na gebie po trądziku i nawet na taką "sierotę" muszą spojrzeć i ocenić, ostatnio byłam bez makijażu nawet na gebie i z tymi moimi plamami na twarzy, włosy związane, strój prawie, że "pokutny" i kurrrrr... nadal nie ma spokoju......

Gość gość
Dla szczylków 30tki to doświadczone a tym samym seksowne kobiety. Zresztą to najlepszy wiek. Jeszcze młode a już emanujemy seksowną kobiecością :)

Gość gość
Taki kraj, ocenianie na podstawie wyglądu to podstawa. W USA i Anglii grube dziewczyny chodzą w mini i nikt ich nie wyszydza i nie ocenia na podstawie kilogramów jedynie polaczki. Ludzie nieatrakcyjni, niekoniecznie grubi ale np. z bardzo brzydką twarzą nie mają w Polsce łatwo... Ocenianie przez takie grupki to małe piwo, spróbuj znaleźć pracę będąc nietrakcyjną kobietą...Pracodawca zawsze wybierze długonogą, smukłą lachonkę niż brzydulę z IQ nawet 160.

Gość gość
"Pracodawca zawsze wybierze długonogą, smukłą lachonkę niż brzydulę z IQ nawet 160. " I prawidłowo. :)