Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPiotr

szczerze? nie zaluje ze mialem romans

Polecane posty

Gość gośćPiotr

Ro temu poznales sliczna osiemnastolatke,dzisaj ma juz 19 lat. Ja mam 29. Jestem zonaty 2 lata. Przez ten rok poczulem to czego nigdy nie czulem do zony... Spytacie sie mnie czemu od niej nie odejde? A wiec tak mam pewna stabilizacje moze to zabrzmi bezczelnie ale tak... Ma mi kto uprac wyprasowsc ugotowac i posprzatac. Mamy wspolne mieszkanie. Znam dobrze jej rodzine ona moja. Zakumplowalem sie ze szwagrem. Wszystko jest takie pewne i stabilne ze nie bede tego niszczyl. Wiadomo lata juz swoje mam. A czasu tez troszke poswiecilem aby sie tego wszystkiego dorobic. Ale zony nie kocham. Nie wiem czy ja kiedokolwiek kochalem. Chyba balem sie ze zostane sam a tak mam pewna sytuacje. Nie dopuszcze do tego aby zona kiedykolwiek dowiedziala sie o moim romansie bo nie chce jej ranic. Jest dobra kobieta. Za to moja kochanka jest ucielesnieniem tego czego moja zona nie ma. Jest mloda otymistka..pelna energi zawsze usmiechnieta i sliczna. Nie chce jej psuc zycia. Chcialbym to skonczyc aby mogla znalesc sobie chlopaka i ulozyc zycie. Nazwiecie mnie wygodnym tchorzem ale co mi tam. Moze pokochalem to za duze slowo chociaz nie wiem... Napewno zakochalem sie w tej dziewczynie. Jak czytam wypowiedzi zdradzonych zon ze kochanki to d***** tylko i wylacznie do lozka to probuje je zrozumiec ze sa zle na nie. Ale drogie panie,zycie nie jest albo czarne albo biale. Nie wszyscy kieruja sie tym co maja w spodniach. Ta dziewczyna zawrocila mi w glowie. Zauroczenie minelo bo trwa jak to mowia do 3 mies. Tu trwa dluzej. A moje uczucie nie gasnie.

Gość gość
W temacie mialo byc mam a nie mialem. Slownik mi dziala

Gość gość
Jestem zona ale probuje zrozumiec twoje uczucie do tej dziewczyny. Niekazdy z kim sie zenimy musi byc miloscia naszego zycia.

Gość gość ona33
ja tez nie załuje ze mam romans. kochanek dodaje mojemu zyciu adrenaliny a mąz zapewnia dostatnie i spokojne zycie :)

Gość gość
Tylko ze ta dziewczyna to nie tylko adrenalina. Chociaz powiem szczerze tak..jest to fascynujace. Ale otrzymuje od niej tyle ciepla,zrozumienia,mlodzienczej energi... Gdy patrze jej w oczy widze ten blysk w oku. Z zona nigdy tak nie mialem. Szkoda ze nie moge codziennie sie z nia spotykac bo to nierealne. Tesknie za nia..cholernie

Gość gość iii
a jak byś czuł gdyby Twoja żona za Twoimi plecami znalazła sobie "przystojnego mężczyznę" ? który jest "ucielesnieniem tego czego jej mąż nie ma" ? i który jest "dojrzałym optymistą... pełnym energii " i "zawsze uśmiechniętym i ślicznym" ???

Gość gość
Szkoda Twojej żony dla takiego słabego faceta jak Ty.

Gość gość ona33
to u mnie jest inaczej. maz jest dla mnie nr 1, zawsze i wszedzie. kochanek to dodatek do mojego zycia. u Ciebie na odwrot. zmien to dla wlasnego i jej dobra.

Gość gość
A jak mialbym sie czuc skoro bym sie o tym nigdy nie dowiedzial?? Napisalem ze zrobie wszystko aby ona nie dowiedziala sie. Z reszta nie mam pewnosci czy .oja zona mnie nie zdradza. Nikt nie ma tej pewnosci. I nie piszcie mi o zaufaniu bo znam nie jedna osobe ktora byla meeega zaskoczona gdy dowiedziala sie ze partner ja zdradza. Dziewczyny powiem wam szczerze.. Nawet NIE MACIE POJECIA ilu facetow zdradza swoje zony,dziewczyny. Serio mam maze kolegow ktorzy to robia. Inni dla seksu inni dla innych powodow. Ale sklamalbym jesli napisalbym ze wszystkim tylko o seks chodzi.

Gość gość
Moge sie zalozyc ze kazda z was bylaby bardzo zaskoczona gdyby okazalo sie ze twoj misiu cie zdradza. Wiem,nie popadajmy w paranoje..ale serio bylybyscie zaskoczone ilu mezczyzn to robi.

Gość gość iii
""A jak mialbym sie czuc skoro bym sie o tym nigdy nie dowiedzial?? "" x x x nie wiesz, czy Twoja żona się dowie czy nie może Twoja kochanka wpaść... a i również z innym i nie będzie wówczas przebierać w środkach i poinformuje żonę nie wiesz jaka czeka Cię przyszłość poza tym rozumiem, że w/w stwierdzeniem dajesz swojej żonie przyzwolenie na zdradę o ile Ty byś się o tym nie dowiedział ? słabe

Gość gość
Ty powyzej ;) nie dopisuj sobie rzeczy ktorych nie napisalem. Napisalem ze nie wiem czy ona mnie nie zdradza. Szczerze byloby mi pewnie przykro ale nie wiem czy dotkneloby mnie to w jakis szczegolny sposob.

Gość gość
nie znoszę jak ktoś na początku swojej wypowiedzi mówi -szczerze?- Nie kuźwa, nie szczerze, kłam wymyslaj, uwielbiamy jak pleciesz bzdury.

Gość gość
Mam nadzieję, że Twoja żona ciebie też nie kocha i zdradza. Perfidia. Jak można komuś coś takiego robić i jeszcze się tym szczycić? W życiu by mi nie przyszło do glowy żeby zdradzić męża. Żeby najbliższej osobie zrobić krzywdę. Mimo, że ta osobe poznałam na portalu randkowym kochlik.pl. Sposób jak każdy inny.