Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzanabidula

Moj facet poznał kogoś....

Polecane posty

Gość Zdradzanabidula

Witam, mój ukochany poznał w re wakacje jakaś kobietę. . Nie wiem kim jest ani jak wygląda. Wiem tylko, że poznali się kiedy byliśmy w Zakopanem na wakacjach. Przeczytałam smsy od niej, nigdy tego nie robię nie wiem co mną kierowało... czułam ze coś d**ek ukrywa. Jak mam to rozegrać? ? Przyznać się ze wiem, ratować ten związek ?? Czy może dać mu nauczkę? ? Mam 27lat on 30 para jesteśmy 6 lat prawie. Pomóżcie...

Gość gość
A co było w smsach? Pisali o d***e maryni, czy jakies konkrety?

Gość gość
jakieś szczególy?

Gość gość
a gdzie sie poznali, jak? jak ja bylam z moim w zakopanem to wszedzie chodzilismy razem... ale tak szczerze napisze, ze 6 lat związku, nie żeni sie z tobą, kopnij go w d... szkoda czasu

Gość Zdradzanabidula
" Nie czułem się tak od lat!! Ty jesteś kobietą z którą chce być. Jak tylko wyrwe się z domu, z pracy przede do Ciebie !!" To jedna z wiadomości. Skopiowalam je wszystkie, nie wiem po co... chyba żeby się zadrecAc..

Gość gość
To niezły d**ek , chyba szuka od skoczni, co ona takiego napisała ?

Gość gość
Ja bym mu pokazała te smsy i odeszła, niech idzie do kobiety, z którą chce być.

Gość Zdradzanabidula
Byliśmy tam ze znajomymi i kilka razy dzielilismy się na grupki. Kilka razy faceci wyszli sami a my kobitki same... nie wiem gdzie ja poznał. . Pewnie w barze. A co odpisała " nie mogę się doczekać tez pierwszy raz przeżywam coś takiego

Gość gość
Możliwe że już się zabawiali jak tak ich ciągnie do siebie.Pokaż mu te smsy i wykop go do tej niuni.Szkoda żebyś dłużej traciła dla niego czas .

Gość gość
6 lat jesteś materacem bez widoków na ślub???

Gość gość
Czy przez tych 6 lat chociaż raz wspomniał o ślubie ?

Gość gość
nie wspominał, bo czekał na tę jedyną autorka była tylko potrzebna do spuszczania z kija

Gość gość
Autorka powinna zostawić ukochanego ale przed tym zadzwonić do tej panny i powiedzieć z kim się zadała :)

Gość gość
No to masz przesrane. Czas szukać innego kandydata na męża.

Gość Zdradzanabidula
Rozmawialiśmy o ślubie, na palcu noszę piękny pierścionek zaręczynowy.. Trzy lata już, ale zaręczyny oficjalne były... Jestem tak zła ze mam ochotę go rozszarpac!! Chciałabym żeby cierpiał tak jak ja.

Gość Zdradzanabidula
Powinnam się na nim zemścić, czy go olać i porostu wyrzucić?

Gość gość
A warto tracić nerwy na takiego gnoja? Rzuciłabym mu ten pierścionek w twarz i niech sp***ala, do swojej kobitki życia.

Gość gość
NAJPIERW OCHŁOŃ! Pamiętaj, że zemsta jest pyszna na zimno... ;) Po prostu zapytaj go czy ma Ci coś do powiedzenia...Jeśli nie, to powiedź mu, że to koniec i odejdź! Zasługujesz na szczęście, nie cierp przy takim draniu! Powodzenia! Pamiętaj, że jak robi to raz to i zrobi kolejne.

Gość gość
3 lata o zareczyn i nic? zero slowa kiedy bedzie slub?? zal mi cie.. ale sama sobie jestes winna, dalas mu luzu to cierp

Gość gość
Sama chyba znasz odpowiedź na pytanie, ktore zadajesz. Czy szanująca się kobieta z honorem zastanawialaby się co zrobić w tej sytuacji? Jak ktos wyzej napisal- rzuc mu w twarz pierscionkiem, pokaz mu te smsy, albo mu je zacytuj i odejdź. Na pewno bedzie probowal odkrecic sprawę i wcisnac Ci kit, ze to tylko glupi flirt, ale nie daj się zlapac na takie męskie gierki. On nie widzi Ciebie w roli swej żony, inaczej juz dawno byś nią byla. Przykre, ale im szybciej to zakonczysz, tym szybciej dasz sobie szansę na nowy, lepszy początek. Powodzenia!

Gość Zdradzanabidula
Dzięki za pomoc, postanowiłam ze dziś to zakończę. Mój du*ek pracuje do 22 jak wróci porozmawiam z nim i każe mu się wynieść. A jutro zrobię imprezę na nowy początek

Gość gość
Jeśli chcesz ratować związek -odejdź. Jeśli nie, to tym bardziej. Niezależnie od decyzji i tak jedyna opcja to zostwic go.

Gość gość
Daj znac jak poszło! Impreza świetny pomysł, szkoda że ja na to nie wpadłam, jak dowiedziaałm się o zdradzie i zerwałam.

Gość gość
po zareczynach powinien byc slub w ciagu max roku, a Ty juz 3 lata czekasz, bezsensu

Gość gość
Napisz jak to rozegrałaś błagam, bo ciekawi mnie to :) Ja zamierzam się zemścić na moim :)

Gość Zdradzanabidula
Jeszcze dostałam od tego fi*ta esemesa o takiej treści: " hej Kinia, na powrocie wstapie do sklepu coś Ci kupić?? Jutro mam wolne pojedziemy może do mojej matki, dawno jej nie widzieliśmy?? Pogadamy jak wrócę. Kocham :*" Jak on może mi to robić ??

Gość gość
P********y chuj! Faceci grają do końca! Sama byłam zdradzana, prosto w oczy się wypierają.

Gość Zdradzanabidula
Właśnie drukuje wiadomości od jego dziuni. Ciekawe co zrobi jak mu je pokaże. Kinia ma dość i się wycofuje...

Gość gość
Dobrze robisz! Pogoń dziada! Jutro się baw! A w czwartek odetchnij, bo uwolnisz się od palanta :D

Gość Zdradzanabidula
Mam taki plan, ubrała się w seksowne obcisłe spodnie z dziurami na udach :) bluzkę z dekoltem a ze mam kawał cyca to wyglądam bosko ;) umalowalam się i ułożyła włosy niech widzi co traci :)