Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przysztojnyy

Która chce poświntuszyć?

Polecane posty

Gość gość
O czym chcesz świntuszyć świntuchu:P

Gość gość
Może jesteś przystojny,ale za to mało taktowny . Słowa cycki używają chłopcy w podstawówce, albo prostacy,facet na poziomie mówi, piersi. Ale do sedna.czujemy dużą przyjemność, gdy je panowie dotykają.

Gość gość
Najlepiej jest masować macicę jest taka fajna twarda i te wargi rozchylone na maksa. I ten sok cieknący po dupce.

Piersi brzmi tez moim zdaniem bardziej erotycznie.. Czyli jakbym teraz na basenie zalozmy zlapal Cie za piersi to jak bys zadeagowala i co bys pomyslala?

Gość gość
Uznałabym Cię za zboka, ale gdybym Cię znała i bylibyśmy tylko na stopie koleżeńskiej i gdybyś to zrobił w odpowiedni sposób, pewnie bym się podnieciła.

Gość gość
Ale sytuacja nie może mieć miejsca na basenie, wszędzie tylko nie tam, jestem w bluzeczce , najlepiej rozpinanej,rozmawiamy sobie i nagle rozmowa przybiera bardziej intymny, erotyczny charakter, w pewnym momencie on delikatnie wkłada rękę pod bluzkę i dociera do piersi i zaczyna drażnić brodawki, na początku oponuję,ale podniecam się coraz bardziej. nie protestuję, koniec spać dzieciaku.:D

Raczej tak ze na poczatku przez stanik i jak widzi ze jej sie podoba szepta jej na ucho zeby sb wyobrazila jak bierze jej suteczki w dwa palce i lekko pociera a potem robi jednym dookola koleczka :/ i na koniec masuje je cale. Ona lapie go tam.. spac teraz ;}

Gość gość
A co nie chcesz mi jej pomasować ?

Gość gość
Ale cie ktos zbanowal:D

Gość gość
Teraz są mokre.

Gość gość
Chcę. Ale głęboko. Rób to mocno i energicznie, masuj mnie w środku.

Gość gość
Synku! Piersi kobiety to nie członek 13 nastolatka że wystarczy dotknáć palcem i sutki stoją sztorca mało bluzki nie rozerwą. Prędzej pobudzisz kobietę i jej piersi słowem dotykiem szyi, ramion,uszu niż "szarpaniem za cycki".

Gość gość
Już jestem bardzo otwarta wejdź we mnie.

Rozloz nogi bardzo szeroko a ja zrobie cuda w twojej szparce. Lubisz masowanie tak szybkie jak skrzydelka kolibra? Rozwala Ci wagine.. Jesli na prawde beda staly to nawilze je ustami a potem zaczne owijac koleczka tym razem jezykiem. Potem je obcaluje i zjade jezyczkiem do gornej czesci cipci zdejmujac w polowie majteczki juz cale mokre

Gość gość
Wejdź we mnie głęboko i spuść się. I trzymaj mnie mocno za głowę i duś za szyję.

Gość gość
Gdzie to wyczytaleś,ale ciekawe i ładne, az się podniecilam.

Gość gość
Jak je dobrze wymasujesz to sutki takie będą