Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać dojrzała kobietę??

Polecane posty

Gość gość
Mam 40 lat, podobam sie mlodszym, nawet z jednym romansuje. Dzieli nas kilka lat i w ogole tego nie odczuwam. Nie wyobrazam sobie jednak miec kochanka poniżej 30l.

Gość gośćChłopakprzed30
Najpierw przyciągnąć uwagę wzbudzić zainteresowanie, pielęgnować tą ciekawość, stopniowo adorować, pokazać zainteresowanie, słuchać nie tylko słyszeć, zaskoczyć dojrzałością czego raczej nie zrobisz skoro zakładasz taki temat.. nie wymagać za dużo od niej nie naciskać a dalej już zależy wszystko

Gość gość
Bez przesady, mało to w klubach naprutych 30-latek , które szukają seksu na jedną noc? Kto bywa w takich miejscach wie. I spokojnie przystojnego 19-latka wezmą. Więc trzeba szukać tam, gdzie są okazje. Ale tak jak napisałem wcześniej, normalnej dziewczyny z ulicy nie poderwie.

Gość gość
Kolega wyżej myli pojęcia bo dojrzała nie oznacza stara i do tego napruta. O taką nie ma co zabiegać. Po za tem 30 dojrzałą kobietą?!

Jak mówisz to do niej, jak słuchasz to tylko ją, jeśli dotykasz to pewnie jeśli całujesz to namiętnie. Jak seks to cierpliwie, jak seks to ona pierwsza, jak seks to patrz na nią, jak seks to słuchaj ją. Jak ubrana to rozbierz ją, jak rozebrana to ubierz ją. To nie modlitwa ani pouczanka tylko doświadczenie. Taka kobieta potrzebuje być adorowaną, i być dla ciebie ważną dlatego mów do niej a nie w przestrzeń. Lubi być wysłuchaną gdy chce coś ci powiedzieć. Chce czuć się bezpiecznie a więc dotyk ma być pewny, co nie oznacza agresywny. Zacząłeś?To idź dalej i nie wymiękaj. Całując już ją pobudzasz,więc całuj namiętnie i nie przestawaj. W seksie nie spiesz się, pieść i daj jej czas, a odwdzięczy się stukrotnie, pozwól jej pierwszej osiągnąć rozkosz, a zobaczysz wdzięczność i zadziwienie w oczach, patrz na jej ciało i zobacz jej reakcje,rób to co lubi, słuchaj gdy mówi do ciebie i wykonuj polecenia. Gdy zaprosisz do sypialni rozbierz ją ale tak żeby ściągnięcie żakietu powodowało taniec jej ciała, rozpinaj bluzkę, patrz w oczy muskaj ciało aż na jej ramionach zobaczysz przechodzące dreszcze, rozpinaj spódnicę pozwól jej opadać na ziemię, suń dłońmi od kostki, łydkę poprzez udo ibiodra aż do biustonosza, tuż powyżej bioder ona ma jużgęsią skórkę, to pożądanie. Zdejmujesz biustonosz i uwalniasz już lekko nabrzmiały biust, jest tylko w majteczkach, teraz odwracasz ją do siebie i ściągasz je, pewnie jednym ruchem ale nie szarpiesz. Teraz jest czas dla ciebie. Patrzysz lubieżnie i pożądliwie. Ona chce i ty chcesz więc nie czekasz. Z dojrzałą kobietą jak zdojrzałym winem. Można przechylić kielich wypić jednym łykiem nasycić pragnienie nie czując smaku, albo poczuć zapach, zobaczyć piękno, smakować powoli i zapamiętać tę chwilę. Powodzenia.

Gość gość
mam 35 lat, jest ktos w wieku 20-27?

Gość gość
Tak to bym chciała.

Gość gość
Ja jestem mam 21 a Ty skad