Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spdf

Boję się, że

Polecane posty

Gość spdf

mam pochwę jak wiadro :( nie uprawiałam dużo seksu, ale jak jestem wilgotna tam na dole, to penis wchodzi bezproblemowo... w pozycji klasycznej prawie w ogóle go nie czuję, chyba że obkurczę mięśnie Kegla ;/ pytanie do Panów, uprawialiście kiedyś seks z taką dziewczyną? Jest beznadziejnie?

Gość gość
moja laska jest głeboka i szeroka i miala tylko jednego przede mną ale ja mam między nogami xxl (23cm) i pasujemy do siebie :classic_cool: moze jestes tak podniecona ze az za wilgotna i rozluzniona ? podobno niektore dziewczyny mają z tym problem i penis sie ''ślizga'' w srodku a ona niewiele czuje

Gość spdf
No, leje się ze mnie strasznie. Nigdy lubrykantu nie potrzebuje... tylko co z tym zrobić w takim razie?

Gość gość
gorąca z eciebie dziewczyna i za bardzo sie podniecasz

Gość spdf
jeszcze facet zawsze chce mi robić minetkę w ramach gry wstępnej, to jeszcze bardziej się wilgotna robię ;o nie wiem co robić :(

Gość spdf
macie jakieś rady?

Gość gość
Faceci lubia,jak kobieta sie podnieca i jest wilgotna,wiec sie nie przejmuj.

Gość spdf
Tylko, że przez ten "duży poślizg" mam problem z osiągnięciem orgazmu, więc jednak się przejmuję...poradźcie coś proszę :(

Gość gość
A gdybys go nie miala to chcialabys seks na sucho,albo urzywać nawilzacy, chcialabys byc ozieblą kobietą.

Gość gość
To zależy od faceta. Jeden chce ciasną inny tak jak ja tylko duże. Dla mnie c**a musi być duża tak żebym mógł jej wsadzić dłoń. To jest tak z***biście podniecający widok kiedy jestem w niej i ta cipka tak szeroko otwarta. Że nic innego bardziej mnie nie kręci. Czasem mam w niej dłoń i jeszcze wciskam fiuta i ją rżnę. I ta zabawa tą cipką tak ją rozciągać na maksa. Taka grzeczna mała cipka jest do niczego.

Gość spdf
to chyba pozostaje mi zmienić faceta :P

Gość gość
Ja bym wiedział co z twoją cipką robić. Ty byś tylko leżała i podawała się zabawie.

Gość spdf
co na przykład byś robił?