Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maadzia27

InviMed gdynia

Polecane posty

Gość gość
no chyba nie ma tutaj nikogo kto sie leczy w invimedzie w gdyni....SZKODA :(((

Ja leczę się w invimedzie w Warszawie i jestem bardzo zadowolona. W klinice jest bardzo miła atmosfera, a przede wszystkim personel medyczny w bardzo przyjazny sposób podchodzi do pacjentów. Dodatkowo lekarzy wspomagają koordynatorzy medyczni, którzy wspierają Cię podczas całego procesu leczenia. Jak czegoś nie zrozumiesz u lekarza, możesz zasięgnąć rady u koordynatorów opieki medycznej, którzy pomagają także we wszystkich formalnościach. Generalnie taki koordynator „prowadzi za rękę”, a to wielki plus. Polecam Ci tę klinikę. Lepszej nie znajdziesz :)

Gość gooma balonowa
Ja się leczyłam w Gdyni, u dr Rogozy. Jestem zadowolona, co prawda po pierszym in vitro poroniłam w 6 tc, ale z drugiego mam śliczną córeczkę :) Niedługo podejdziemy do kriotransferu, bo mamy jeszcze mrozaczki :)

Gość Brydzia788
Mam 37 lat. Miałam problemy z zajściem w ciąże i zdecydowałam się na leczenie in vitro. Już mamy umówioną pierwszą wizytę z doktorem Andrzejem Rogoza w Gdyni. Wizytę umówiliśmy i potwierdziliśmy telefonoicznie bez problemu. Teraz pozostaje tylko udać się z potrzebnymi badaniami. Co myślicie o tym lekarzu? Trochę się denerwuję w związku za pierwszym razem..

Gość miśkaqaw
Hej hej i co i co ?? byłąś na wizycie ? jak wrażenia ? Jezu tak mi siepodoba ten Rogoza wygląda na konretnego faceta, dużo wie... ja już jestm po pierwszej wizycie. Jestem strasznie podekscytowana. Mam wrażenie, że trafiłam we właściwe ręce. wszytsko wyłumaczył od początku do konca, klinika super.... ah. Ciekawa jestem jak Twoje wrażenia ? pozdr. !

Gość Brydzia788
Heej :) Tak, już jestem po wizycie i myślę że konkretny lekarz. Czuję, że jestem pod dobrą opieką. Teraz jeszcze musze wykonać dodatkowe badania i się z nimi okazać aby ustalić co dalej...

Gość gość
Witam jestem w ciąży dzięki wytrwałości i wiedzy dr Makowskiej wspaniała doktor udało sie za 9 transferem pomimo idealnych wyników coś nie wychodziło za każdym razem Pani doktor próbowała coś nowego. Mądra rzeczowa wyrozumiała i zna sie na tym co robi

Gość kaja85
Witajcie dziewczyny. Ja podchodzę do invitro w Invimedzie w Gdyni. Prowadzi nas dr.Makowska. Jesteśmy w trakcie robienia badań. Z racji, że czekamy na wyniki kariotypu odkładamy procedurę do kwietnia. Na pewno będę pisać i dzielić się wrażeniami. Jak na razie jestem zadowolona podejściem do pacjenta ze strony samej Dr. jak i całej reszty załogi ;). Powodzenia kobietki z całego serducha.

Gość majk98majk
ja jestem z Bydgoszczy to prawda, że tam je ich filia ?? to duże udogodnienei dla mnie przynajmniej na początku leczenia.

Gość mikaasia
Tak, to prawda. Znajoma z jednego forum się tam zapisała, bo tam ma bliżej. Ja zostaję w Gdyni, bo rozpoczęliśmy już procedury do in vitro z KD. Trzymajcie kciuki. :)

Gość Kasia987
W Bydgoszczy mają tylko filie, gdzie możesz odbyć pierwszą wizytę, jednak potem cała procedura będzie się odbywać w Gdyni :)

Gość tomaszenka
To moja klinika :) Invimed w Gdyni to tam wspaniali lekarze przyczynili się do mojej ciąży, a już za dwa miesiące na świecie będzie mój synek :) Przecudowna atmosfera i świetni lekarze.

Gość figlufka
Ja też leczyłam się w Invimed, ale w Warszawie, w każdym razie ja też już jestem mamusią dzięki nim, to była moja ostatnia deska ratunku i udało się, teraz jestem bardzo szczęśliwa i dziękuję mojemu wspaniałemu lekarzowi.

Gość gość
Słyszałam dużo dobrego o tej klinice, u którego dokładnie lekarza byłaś?

Gość gość
Ja moge polecić klinikę Invimed, co prawda zabieg inseminacji miałam w Warszawie. Udało sie za drugim razem, obecnie moja dzidzia ma 4 miesiące i jestem szczęśliwa mama.

Witam serdecznie ja lecze sie w Invimed Gdynia bardzo mili ludzie Pani dr Markowska rzeczowa i konkretna jestesmy bardzo zadowleni,jestesmy po piewrszych badaniach przystepujemy do Invitro w serpniu z mezem czekamy z niecierpliwoscia.Pzdrawiam