Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niski wzrost a stopy

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie moje chopaki sa drobne ja wysoka nie jestem mam 161 cm maz 179, syn 8 lat 124 cm wzrostu i stopa 34 mlodszy syn niedlugo skończy 5 lat ma 107 i stope 29 przy ich wzroście ich stupki wyglądają na olbrzymie czy u waszych dzieci tez tak jes

Gość gość
moj 11 letni syn ma 170 cm i buty 44 :P ja 158, maz 180 :P

Gość gość
Stopy - stópki, aż przykro patrzeć jak dorosła kobieta robi tak rażące błędy. A co do pytania-moja 7 letnia córka ma 125 cm i roz. 32 więc też chyba duża stopę.

Gość gość
moja córka w zeszły miesiącu skończyła 7 lat, wzrost 110 cm rozmiar buta 28 syn ma 9 lat, (nie wiem ile ma wzrostu, ale ubrania nosi na 140 ) rozmiar buta 36 - niezły rozjazd jak na dwa lata różnicy ;)

Gość gość
do pani co ma 7letnią corkę i 32 rozmiar buta, ten rozmiar uważałabym za ok w klasie mojej córki (7lat)dziewczynki mają rozmiar przeważnie od 30 do 35

Gość gość
Mój jest młodszy, ma 2.5 roku 101 cm i nosi rozmiar buta 27. Mąż ma 190 i 46 a ja 170 i po ciąży 40. Także nie liczę na małe, zgrabne stopki u niego. Chociaż mój teść jest podobnej postury do. męża i nosi 42.

Gość gość
Twoi synowie beda karakanami w doroslym zyciu co za tym idzie beda mieli duzy problem ze znalezieniem sobie kobiety

Gość gość
hm... rzeczywiście długie te stopy, przy niskim wzroście wyglądają po prostu śmiesznie, takie kajaki;( ogólnie śmiesznie tacy ludzie się poruszają, jakiś wpływ tego jest;( nic nie zrobisz, wybieraj im odpowiednie modele butów a będzie dobrze maskowało;-) ja mam 165cm i but rozmiar 37/38 mąż 173cm i but rozmiar 42/43 syn 123cm bucik 29 - 6 lat