Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatrucie kretem !!!

Polecane posty

Gość gość

Pomocy, wiem, że pewnie zaraz zostanę zjechana przez forumowiczów totalnie. Ale błagam pomóźcie. Po raz pierwszy w życiu udrażniałam rury w domu wsypałam kret i zalałam go gorącą wodą i nie otworzyłam okien dopiero po jakiś 10 minutach i chwilę przebywałam w tym pomieszczeniu a pies w tych oparach przebywał z 10/15 minut (mały pies ) smutas.gif i teraz drapie mnie w gardle ciężko mi się przełyka czuję się jak bym miała zaraz zasnąć. Dodam , że było to jakieś 2 godziny temu. po psie nie widze żadnych objawów, ale strasznie się martwię czy nic jej nie będzie . Mieliście podobną sytuację ? jechaliście do lekarza czy samo przeszło i co z psem smutas.gif

Gość gość
Kret to soda kaustyczna, która potrafi rozpuścić skórę. Nie wiem czy z wrzątkiem potrafi parowac. Masz podraznione błony sluzowe gardła i krtani, oby nie pęcherzyki plucne. Raczej nie umrzesz. Napij się czegoś kwasnego.

Gość gość
dziękuj***ardzo :( jestem załamana boli mnie gardło i bardzo źle się czuje i martwie się o psa :( :( :(

Gość gość
Mnie otruli środkami chemicznymi w szpitalu wypalilo mi oczy i twarz od środka wyzarlo.

Gość gość
Po co zakładasz kolejne tematy ? ae Dzwoń na pogotowie !!! ae Oni Ci powiedzą co robić. ae Nie pij nic kwaśnego - kwaśne może podrażnić jeszcze bardziej

Gość gość
poważnie pytam ! boję się że się jutro nie obudzę albo będe miała poważne powikłania :( masakra i w domu jestem sama znikąd pomocy

Gość gość
co ci jest?

Gość gość
Mi nikt nie pomógł. Planuje samobójstwo.

Gość gość
chyba nie można się w taki sposób zatruć kretem zadzwoń na pogotowie i napisz tu co ci powiedzieli

Gość gość
boli mnie gardło mam trudności z oddychaniem, ogólnie czuję się jak bym więła kilo środków nasennych i mam metaliczny posmak w ustach. zadzwoniłam na pogotowie Pani w dyspozytornii spytała ile mam lat i po co to wdychałam i kazała do lekarza dzwonić... i tyle

Gość gość
to jedź na dyżur do szpitala

Gość gość
wypiłam karton mleka, bardziej martwię się o psa niż o siebie :( totalna olewka człowiek może umrzeć a oni zleją cię totalnie

Gość gość
Mnie zabili w ten sposób

Gość gość
A na opakowaniu nie jest napisane, co robić w przypadku wchłonięcia oparów???